112
2021. gada 8. septembris, 21:14

Vīrietis Ziepniekkalnā uzbrūk jaunietim, jo viņš pa telefonu sarunājies angļu valodā

Degpunktā, TV3

Ziepniekkalna iedzīvotāja Sandra 7. septembrī vietnē "Facebook" publicēja ierakstu, lūdzot līdzcilvēku palīdzību saukt pie atbildības varmāku, kurš nodarījis pāri viņas nepilngadīgajam dēlam, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Vai ir kāds liecinieks, iespējams, pa logu redzējis, kā pieaudzis vīrietis Ēbelmuižas ielā 28 pie pirmās ieejas mājā piesējās puisim. Iespļāva un iesita pa seju, jo viņš runāja pa telefonu angliski," raksta sieviete.

"Tas, ka jaunietis runā angliski, nevienam nedod tiesības uzbrukt vai draudēt - ja es skriešu, tu bēgsi. Ja ir liecinieki, lūdzu, sazināties ar mani. Vēlos ziņot par šo atgadījumu policijai."

Uz lūgumu pēc palīdzības reaģējis Andrejs, kurš fizisko kontaktu redzējis no sākuma līdz beigām.

"Es redzēju jaunu cilvēku, aiz viņa ātrā gaitā gāja pavecāks vīrietis. Ja man tas vīrietis būtu jāapraksta, viņš izskatījās plikgalvains, nedaudz atgādināja bezpajumtnieku, ja tā drīkst teikt," raidījumam "Degpunktā" pastāstīja Andrejs. "Kad jaunietis piegāja pie kāpņu telpas ieejas, viņš sāka domāt, kur doties tālāk. Vai iet iekšā kāpņu telpā, varbūt ne."

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Vīrietis esot piegājis klāt puisim un iesitis viņam pa seju. Jaunietis noturējies kājās. Andrejs redzēja, ka puisis nebēga prom, bet izvēlējās cīnīties pretī. 

"Vīrietis nokrita uz pēcpuses un pēc tam pārstāja fiziski iespaidot puisi. Viņš saprata, ka būs pretspēks un no tā nedaudz nobijās," redzēto atstāsta Andrejs. 

Diemžēl Andrejs nepaspēja izsaukt policiju vai uzbrucēju nofotografēt. Trešdien jaunieša māte vērsās policijā ar iesniegumu. Cietušie vēlas atgādināt Ziepniekkalna iedzīvotājiem turēt acis vaļā un uzmanīties no agresīvā vīrieša.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Ja kāds var palīdzēt identificēt uzbrucēju, lūgums zvanīt policijai uz tālruni 110.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās