112
2021. gada 16. jūnijs, 21:51

Daugavgrīvā no 12 stāvu ēkas jumta nokritusi sieviete. Vietējiem par nelaimes iemesliem viena versija

Degpunktā, TV3

Pie viena no divpadsmit stāvu namiem Daugavgrīvā, Birzes ielā, otrdien vēlā vakara stundā pulcējās kupls vietējo iedzīvotāju skaits. Rajonā bija izplatījušās ziņas, ka atrasts līķis. Netālu no nama fasādes zālē nekustīgi gulēja sieviete, kas kritusi no liela augstuma, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vietējie iedzīvotāji raidījumam stāsta, ka sieviete nokritusi no ēkas jumta. "Runā, ka viņa mīlēja pa jumtiem staigāt," raidījumam atklāj kāda sieviete.

Uz notikuma vietu ugunsdzēsēji un neatliekamā medicīniskā palīdzība atbraukusi pirms plkst. 21.

"Es uzreiz pamanīju, ka līķis guļ, bet viņa bija jau apsegta. Tur acīmredzot nebija vairs ko redzēt, no tāda augstuma krita," stāsta vietējā iedzīvotāja.

Izmeklēt šo gadījumu ir sākuši Kurzemes priekšpilsētas kriminālpolicijas darbinieki, un ir uzsākts process pēc 13. nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Tas nebūt nenozīmē, ka Birzes ielā noticis noziegums, taču visi fakti izmeklēšanas laikā tik un tā būs jāpārbauda, norāda "Degpunktā".

Iecirknī ziņo, ka pašreizējā likumsargu rīcībā esošā informācija neliecina par to, ka cilvēka nāvē varētu būt vainojams kāds cits. Vietējiem iedzīvotājiem, savukārt, pat ir viena versija par notikušā iemesliem. Cilvēki piebilst, ka uz konkrētā nama jumta arī agrāk ir redzēti jaunieši.

"Runā, ka viņi tur "selfijus" taisīja. Vai nē? Tie tur teica, ka viņi "selfijus" taisīja un pēc tam tos kaut kur publicēja," raidījumam stāsta kāda sastaptā sieviete. "Kā reiz tajā dienā bija lietus un vējš."

Mājas iedzīvotāji uzsver, ka pēc traģēdijas nama pārvaldniekam bija jāparūpējas, lai izeja uz jumtu būtu slēgta. Lai arī uz lūkas 12. stāvā tiešām redzama jauna piekaramā atslēga, izeja uz jumtu tomēr joprojām ir vaļā, un jebkuram svešiniekam tam ir pieeja, novērojis "Degpunktā".