foto: LETA
"Tas ir viņas dēļ!" - Rīgā uz ielas vīrietis mēģina izdarīt pašnāvību
Ilustratīvs attēls.
112
2021. gada 10. jūnijs, 22:04

"Tas ir viņas dēļ!" - Rīgā uz ielas vīrietis mēģina izdarīt pašnāvību

Degpunktā, TV3

Ap diviem naktī galvaspilsētas policisti saņēmuši neparastu ziņu – Vienības gatvē manīts kāds neadekvāts vīrietis, kurš centies pakļūt zem garāmbrauciešiem auto, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

"Pēc šī saņemtā zvana uz Vienības gatvi tika nosūtītas visas tuvākās Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes auto patruļas. Ierodoties notikuma vietā tika sastapts iedzīvotājs, kurš informēja policiju.

Viņš vēlreiz apstiprināja iepriekš sneigto informāciju par to, ka bija kāds vīrietis, kurš bija izlecis priekšā viņa mašīnai, kā rezultātā viņš bijis spiests ļoti strauji bremzēt," stāsta policijā.

Autovadītājs centies apbraukt uz ceļa izskrējušo vīrieti: "Es braucu no tās puses un šeit viņš izskrēja uz ceļa. Es viņu apbraucu un ar disku ietriecos apmalē. Nepatīkami." Viņš arī sniedzis policijai vīrieša vizuālo aprakstu.

Policija apsekoja tuvāko apkārtni un aprakstam atbilstošu personu arī sastapa. "Ai, man apnicis dzīvot viņas dēļ!" policistiem norādīja vīrietis, apstiprinot, ka tik tiešām vēlējies izdarīt pašnāvību.

Pēc apskates mediķi secinājuši, ka vīrietim vajadzīga palīdzība un pieņemts lēmums viņu hospitalizēt uz atbilstošu ārstniecības iestādi Tvaika ielā 2.