foto: Facebook.com
Bezzubova slepkavības lietā aizdomās turēto skaits pieaudzis līdz 12
Sabiedrība
2021. gada 1. jūnijs, 23:11

Bezzubova slepkavības lietā aizdomās turēto skaits pieaudzis līdz 12

Jauns.lv / LETA

Futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavības lietā aizdomās turēto skaits pieaudzis līdz 12, turklāt trīs no tiem atrodas apcietinājumā, intervijā LTV raidījumam "Aktuālā intervija 1:1" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

20.maijā Ruks intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" pastāstīja, ka tobrīd lietā bija desmit aizdomās turētie. Savukārt šovakar intervijā LTV viņš atzina, ka aizturēto skaits ir palielinājies. 

Dienu vēlāk: vieta, kur Purvciemā uzbruka futbola aģentam Romānam Bezzubovam

14. aprīlī nezināmi uzbrucēji Purvciemā nāvējoši sašāva futbola aģentu Romānu Bezzubovu.

gallery icon
25

Ruks stāstīja, ka futbola aģenta slepkavība bijusi profesionāli pastrādāts noziegums, kur katrai iesaistītajai personai ir sava loma un par citu iesaistīto cilvēku lomu tās nav zinājušas. "Tās ir atbalsta funkcijas, organizēšanas funkcijas un citas," piebilda Ruks.

Bezzubova slepkavu pamestā un sadedzinātā automašīna Mežaparkā

Uzbrukumā futbola aģentam Romānam Bezzubovam izmantotā automašīna "BMW X5" aizvadītajā naktī uz 15. aprīli, visticamāk, atrasta sadegusi Mežaparkā.

gallery icon
26

Ruks gan nekomentēja vai policijai ir zināms pasūtītājs.

Policija nozieguma motīvus ir apzinājusi un strādā ar divām versijām, taču likumsargi sliecas uzskatīt, ka noziegums nav saistīts ar Bezzubova profesionālo darbību.

Tāpat Ruks apliecināja, ka policija šīs lietas izmeklēšanā komunicējusi ar Bezzubova draugu Vladimiru Koļesņičenko.

Kilometra attālumā no Bezzubova slepkavības vietas sadedzinātas vairākas automašīnas

Šonakt, 15. aprīlī, plkst.03.19 tika saņemts izsaukums uz Detlava Brantkalna ielu, kur dega "BMW X5" markas automašīna. Pēc sākotnējās informācijas ...

gallery icon
24

Bezzubovs tika nošauts 14.aprīļa rītā Rīgā, Purvciemā. Izbraucot uz Gunāra Astras ielas, Bezzubova vadītajai automašīnai tika aizšķērsots ceļš un futbola aģenta virzienā no automātiskā ieroča tika raidīti vairāki šāvieni. Nākamajā naktī Mežaparkā tika atrasta sadedzināta uzbrukumā izmantotā automašīna "BMW X5".