"Latvijas Snoudens" Čivčišs iestājies Kaimiņa partijā
Jaunie partijas biedri.
Politika
2016. gada 14. decembris, 15:28

"Latvijas Snoudens" Čivčišs iestājies Kaimiņa partijā

Jauns.lv

Bijušais "Latvijas Pasta" Iekšējās drošības dienesta vadītājs Ivars Čivčišs iestājies skandalozā Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa partijā "Kam pieder valsts", viņš apstiprināja portālam Kasjauns.lv.

Kaimiņš sava sociālā tīkla "Facebook" profilā arī publicējis attēlu, kurā redzams viņš, uzņēmēja Linda Liepiņa, kura politiskajam spēkam pievienojās pavisam nesen, kā arī par Latvijas Snoudenu dēvētais Čivčišs. Kaimiņš pie publicētā attēla lepni ziņo: "Mēs audzējam muskuļus un kļūstam stiprāki ar katru dienu!".

Ivars portālam Kasjauns.lv atklāja, ka šajās dienās saņēmis pat četrus piedāvājumus pievienoties kādam no politiskajiem spēkiem, taču lēmis par labu "Kam pieder valsts". "Ja būs kaut kas pret manu pārliecību, aiziešu," saka bijušais "Latvijas Pasta" darbinieks, kura publicētais tvīts izraisīja visai skaļu skandālu kā sociālajos tīklos, tā iesaistīto valsts iestāžu gaiteņos.

Vaicāts, vai jaunizceptais politiķis šādu soli jau bija ieplānojis pirms trača ar attēlu, Čivčišs portālam atbildēja nekonkrēti: "Ne šādā griezumā un ne ar šo politisko spēku".

Jau vēstīts, ka "Latvijas Pasta" Iekšējās drošības dienesta vadītājs Ivars Čivčišs bija spiests aiziet no darba viena tvīta dēļ - viņš publicēja pasta un Valsts ieņēmumu dienesta divpusējā līguma parakstu daļu - uz dokumenta rindojās vairāk nekā 20 dažādu amatpersonu paraksti, par ko Čivčišs ironizēja  - tā notiekot saskaņošana valsts iestādēs. 

Skandalozais attēls.

Kasjauns.lv/Foto: Artuss Kaimiņš/Facebook