112
2020. gada 23. oktobris, 21:26

Ulbrokā netālu no pieturvietas nāvējoši nobraukts gājējs: lūdz atsaukties aculieciniekus

Jauns.lv

Stopiņu novada Ulbrokā ar automašīnu notriekts gājējs, kurš no gūtajām traumām miris notikuma vietā, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Sākotnēji izskanēja viedoklis, ka negadījumā varētu būt bojā gājusi sieviete, tomēr, kā portālam Jauns.lv atklāja negadījuma upura meita, tas bijis viņas tēvs.

Gājējs zem "VW Passat" riteņiem pakļuva ap pulksten 7 no rīta. Tiek pieļauts, ka vīrietis šoseju Rīga - Ērgļi pie Ulbrokas šķērsoja, lai nonāktu līdz autobusa pieturai. Sadursmes rezultātā vīrietis guva nāvējošas traumas.

Par notikušo policija uzsākusi kriminālprocesu.

Vietējie, kuri arī reizēm izmanto konkrēto sabiedriskā transporta pieturu, stāsta, ka vieta neesot apgaismota, kā arī pie pieturas tuvumā nav ierīkota gājēju pāreja. 

"Kamēr cilvēks neaizies bojā, nekas netiks darīts. Es pa to pusi nebraucu, bet tur braukā autobusi, to zinu," stāsta kāda vietējā. 

Gabalu tālāk pie apļa esot gājēju pāreja, bet to reti kurš izmanto, jo tā nav blakus pieturai. 

Likumsargiem nav skaidri visi notikušā apstākļi, tādēļ lūdz atsaukties avārijas aculieciniekus. Iedzīvotāji, kuri var sniegt kādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, aicināti zvanīt pa tālruni 110 vai 67219724.