112
2020. gada 12. oktobris, 22:35

Neizprotams tracis atpūtas laukumā Rīgā: māte vārtās pa zemi un kliedz, bērni uzgavilē policistiem

Degpunktā, TV3

Svētdienas pievakarē viena no galvaspilsētas policistu patruļām piestājusi Krišjāņa Barona ielā pie centra sporta kvartālu bērnu laukuma. Vairāki atpūtas vietas apmeklētāji bija ziņojuši par kādu sievieti reibumā, kura šeit ieradusies kopā ar mazu puisēnu, šovakar vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargu uzrunātā sieviete sarunas laikā kļuvusi rupja. Viņa aicināta kopā ar bērnu sekot uz policijas busiņu. Brīdī, kad puisēns jau bija iesēdināts policijas automašīnā, māte atteikusies iekāpt likumsargu automašīnā un sākusi vārtīties pa zemi, sarīkojot pamatīgu jandāliņu:

"Kropļi! Ejiet prom! Ejiet prom! Ejiet prom! Kropļi! Prom! Prom!" neskaitāmas reizes kliedza sieviete.
Policija brīdinājusi sievieti, ka šādai uzvedībai var būt tikai divas sekas – vai nonākšanas policijas iecirknī, vai Tvaika ielā.

Video dzirdams, ka sievietes aizturēšanas brīdī apkārt sanākušie bērni policistiem uzgavilē, saucot par "malačiem" un aplaudē. Vēlāk policijas iecirknī noskaidrots, ka sievietei nav tuvu radinieku, kam atstāt bērnu un bērnam nav tēva.

Pret sievieti uzsākti divi administratīvie procesi un bērnam izdevies atrast audžu ģimeni, kur bērns nogādāts. Plašāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.