112
2020. gada 18. jūnijs, 12:42

Joprojām aktīvi turpinās kopš 7.jūnija bezvēsts pazudušā Edmunda meklēšana

Jauns.lv

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Valmieras iecirknis meklē 1990. gadā dzimušo Edmundu Laurecki, kurš kopš šī gada 7.jūnija atrodas bezvēsts prombūtnē. Pēdējā zināmā atrašanās vieta Kocēnu novadā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Edmunda dzīvesbiedre Kristīne "Facebook" norāda, ka šāda pazušana vīram ir neraksturīga: "Pēc liecinieku teiktā viņš iekāpa tumšas krāsas automašīnā BMW un aizbrauca nezināmā virzienā. Automašīnas identifikācijas zīmes nav zināmas, bet, iespējams, fiksētas kādās kamerās, kas izvietotas pašvaldībā vai privātīpašumos par ko mums nav informācijas."

Sieviete norāda, ka Edmunds bija ģērbies darba drēbēs, līdzi paņēmis tikai mobilo telefonu, viņam līdzi nav ne dokumentu ne naudasmaka.

"Policija neuzskata, ka Edmunda pazušana varētu būt saistīta ar vardarbību, par ko ģimene ir gandrīz pārliecināta. Edmunda meklēšanā ir apzināti paziņas un draugi un visi kā viens apgalvo, ka šāda pazušana nav Edmundam raksturīga," raksta Kristīne.

Vīrieša pazīmes: vidējas miesas būves, īsi nodzīti mati, plecīgs, nēsā brilles. Īpašas pazīmes: Tetovējums uz kreisā pleca, tetovējums uz muguras (eņģelis, lapas), uz sejas virs lūpas rētas.

Vīrietis bija ģērbies džinsu biksēs, gaiši brūnā T-kreklā, gaišas krāsas sporta apavos.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru uz 28379439 vai 110.