Sabiedrība
2020. gada 4. jūnijs, 17:32

"To varētu nosaukt pat par valstisku propagandu pret BMW!" Policijas video sadusmojis “BMW clubs Latvia” prezidenti

Jauns.lv

Valsts policija sākusi kampaņu pret agresīvu braukšanu. Video materiālos dominē tieši vienas markas automašīna. Tas sadusmojis  “BMW clubs Latvia” prezidenti Kristīni Dzjubu, kura uzskata, ka to varētu nosaukt pat par valstisku propagandu pret BMW, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

“Man nepatīk tas, ka sabiedrībā tiek kultivēts uzskats, ka tieši BMW braucēji ir agresīvi. Patiesībā agresīvi ir dažādu marku autovadītāji,” raidījumam norādījusi Dzjuba.

Viņa esot pārsteigta par Valsts policijas attieksmi pret vienu automašīnas marku. Dzjuba uzskata, ka objektīvāk būtu, ja klipā būtu redzamas dažādas automašīnu markas. “To varētu nosaukt pat par valstisku propagandu pret BMW.”

Automašīna, kas izmantota video, šobrīd novietota publiskai apskatei. Tā atrodas Rīgas centrā – blakus autoostai. Kā redzams, automašīnai ir aizkrāsotas visas BMW zīmes, bet auto pazinēji noteikti atpazīs, kas šī ir par automašīnas marku.

Ne CSDD, ne Valsts policija nevēlas nosaukt kādas konkrētas  markas autovadītājus, kurus varētu saukt par visagresīvākajiem braucējiem.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.