foto: Publicitātes
Šogad izpaliks "ZZ Čempionāta" fināls, tā vietā notiks tiešsaistes sacensības dabā
"ZZ Čempionāta" fināls būtu noritējis jau 14. gadu. Tajā katru gadu piedalās aptuveni 15 000 dalībnieku.
Sabiedrība
2020. gada 25. maijs, 07:33

Šogad izpaliks "ZZ Čempionāta" fināls, tā vietā notiks tiešsaistes sacensības dabā

Jauns.lv

Ņemot vērā ārkārtējo situāciju valstī un tās noteiktos ierobežojumus, šogad izpaliks "ZZ Čempionāta" fināls, kurš būtu noritējis jau 14. gadu un kurā katru gadu piedalās aptuveni 15 000 dalībnieku. Tā vietā "ZZ Čempionāta" organizētājs “Tele2” šo sestdien, 30. maijā, rīkos tiešsaistes sacensības ģimenēm, aicinot tās doties dabā, līdzi ņemot viedtelefonus, lai varētu ne tikai baudīt apkārtējo dabu, bet arī pārbaudīt savas zināšanas dažādās jomās. Dalība sacensības ir bez maksas, bet galvenā balva – divriteņi visai ģimenei.

"Ģimenes ZZ Čempionāts" ir pastaiga svaigā gaisā, kas papildināta ar astoņām jautājumu cilpām, kuras atrisināt būs pa spēkam gan lielam, gan mazam. Atbildot uz cilpu jautājumiem, spēlētāji vāks punktus un cīnīsies par “ZZ Čempionāta” sarūpētajām balvām. Lai piedalītos, nepieciešams viedtelefons ar pilnu bateriju un lietotne “Loquiz”. Šo spēli var spēlēt jebkur Latvijā vai pasaulē, ja ir GPS signāls un mobilā tīkla pārklājums. Galvenais, izvēlēties maršrutu, kurā nav daudz cilvēku un spēlēt kopā ar savu ģimeni, baudot cilpošanu dabā.

“Arī mums bija jāpieņem lēmums par “ZZ Čempionāta” fināla atcelšanu, tomēr mēs vēlējāmies savu 14. sezonu noslēgt uz pozitīvas nots. “Ģimenes ZZ Čempionātā” var piedalīties ne tikai tie skolēni ar ģimenēm, kuri startēja “ZZ Čempionāta” atlases kārtās, bet ikviena ģimene, kura vēlas interesanti un aktīvi pavadīt laiku brīvā dabā. Šim pasākumam ir visas iespējas kļūt par lielākajām tiešsaistes sacensībām dabā Latvijas vēsturē,” saka “ZZ Čempionāta” rīkotājs, “Tele2” mārketinga vadītājs Agris Rencis.

Katrai klasei, kas bija reģistrējusies un iesniegusi mājas darbu “ZZ Čempionāta” platformā šī gada februārī, tiks piešķirts īpašs spēles kods un, startējot vismaz 70% no reģistrētajiem skolēniem, klasei būs iespēja laimēt arī papildu balvas. Tāpēc, lai arī katrs skolēns piedalīsies spēlēsavā ģimenes lokā, klases biedriem būs iespēja parādīt, ka viņi ir īsta komanda un spēj motivēt viens otru iesaistīties pašiem un iesaistīt savas ģimenes.