112
2020. gada 23. aprīlis, 21:46

Ventspilī iedzīvotāji šausmās noskatās, kā viņu klātbūtnē sadeg vīrietis

Jauns.lv

Šausminošus mirkļus 22. aprīlī piedzīvojuši Sanatorijas ielas iedzīvotāji Ventspilī. Vakarpusē savas vecās dzīvesvietas pagalmā publiski sadega kāds vīrietis, ko vietējie raksturoja kā emocionāli nestabilu cilvēku, vēsta raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sanatorijas ielā Ventspilī jau pāris gadus pamesta slejas koka privātmāja ar 18. numuru. Tur kādreiz dzīvoja sirma kundze kopā ar savu 58 gadus veco dēlu Jāni. Kopš pensionāre nomira, Jānis nonāca pansionātā. Vīrietim bija nopietnas veselības problēmas, par sevi vai māju parūpēties viņš nespēja.

"Viņš bija slims. Viņš tad dusmīgs kļūst, kliedz. Pēc tam atkal viss labi. Kad ar mammu dzīvoja, viņš dzēra, bet viņš nedrīkst dzert," saka Irēna, kura dzīvo Sanatorijas ielā.

foto: Ekrānuzņēmums
Sanatorijas ielā Ventspilī jau pāris gadus pamesta slejas koka privātmāja ar 18. numuru.

Aprūpes namā vīrietis ilgi nepalika. Irēna stāsta, ka par pārmērīgu alkohola lietošanu un nekārtību celšanu Jāni ātri vien izlika atpakaļ uz ielas. Ik pa pāris dienām viņš atgriezās savā vecajā dzīvesvietā pārlaist naktis bez apkures vai elektrības. Arī vakar vakarā kaimiņi redzēja Jāni barojam kaķus ēkas pagalmā. Pāris stundas vēlāk veco māju pārņēma liesmas.

Īsi pirms ieradās glābēju brigādes vietējie šausmās noskatījās, kā Jānis izskrēja pagalmā ar degošām drēbēm. Pāris minūtes vēlāk vīrietis jau gulēja pie vārtiņiem bez dzīvības pazīmēm.

Vairāk skatieties "Degpunkta" sižetā.