foto: LETA
Pēc ugunsgrēka dārza mājā atrod bojā gājušu cilvēku
112
2020. gada 14. aprīlis, 08:55

Pēc ugunsgrēka dārza mājā atrod bojā gājušu cilvēku

Jauns.lv / LETA

Vakar pēc ugunsgrēka kādā dārza mājā atrasts bojā gājis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukums uz ugunsgrēku vakar saņemts ap plkst.16, taču VUGD nav precizējis negadījuma norises vietu. Liesmas nopostījušas dārza māju 50 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cietis cilvēks, kurš nodots mediķu aprūpē, bet notikuma vietā atrasts arī cilvēks, kurš bija gājis bojā.

Šonakt īsi pēc pusnakts VUGD saņēmis izsaukumu uz Burtnieku novadu, kur dega dzīvojamā māja. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka vienstāva dzīvojamā mājā deg sadzīves mantas, grīda un griesti četru kvadrātmetru platībā. Trīs stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies septiņi cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Savukārt vakar ap plkst.14 VUGD saņēma izsaukumu Rīgā, kur daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā bija uzsprādzis elektroskūtera akumulators, kā rezultātā aizdegās sadzīves mantas astoņu kvadrātmetru platībā. Negadījumā cieta divi cilvēki, kuri tika nodoti NMPD mediķiem.