foto: Shutterstock
Zagļi nesnauž!
112
2020. gada 8. aprīlis, 11:57

Zagļi nesnauž!

Karlīna Timofejeva

Šobrīd notiekošais valstī un pasaulē ir sagriezis visu kājām gaisā un satraucis visu prātus. Kas notiek, kas notiks, kā būs? Bet šis ir laiks, kad nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst par drošību. Zagļi nesnauž!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pasliktinoties ekonomiskajai situācijai valstī, zādzību mēģinājumu skaits no mājām, birojiem un veikaliem noteikti pieaugs. Šajā laikā, kad daudzi biroji, restorāni un atpūtas vietas slēdz savas durvis, arvien aktuālāk kļūst šīs telpas aprīkot ar signalizāciju jeb tehnisko apsardzi, lai dīkstāves laikā nebūtu jāpiedzīvo nepatīkami pārsteigumi, ko sagādājuši garnadži. Bet kas notiek ar mājokļiem? Vai tie šajā laikā, kad mums būtu jābūt mājās, ir patiešām drošībā?

“Īsti nē. Jau tagad ir aktualizējies mājokļu zādzību mēģinājumu skaits, gan mēģinot iekļūt mājokļa otrajā stāvā, kad mājinieki ir mājās, gan arvien vairāk izmantojot tos it kā īsos brīžus, kad mājinieki dodas pastaigā vai uz veikalu, un, protams, naktīs. Tāpēc vēlreiz atgādinu, ka zagļi nesnauž, un mēs parūpēsimies par jūsu mājokļu drošību,” saka SIA GRIFS AG Tirdzniecības un attīstības departamenta direktors Guntars Brauns.

Praktiski padomi

  • Neatkarīgi no tā, vai esat bieži mājās vai ne, aprīkojot savu mājokli ar signalizāciju, jāpievērš uzmanība logu drošībai. Caur tiem ir viegli iekļūt jūsu īpašumā arī tad, ja esat mājās.
  • Izmantojiet “nakts režīma” iespējas. Piemēram, ja jums ir privātmāja un jūs guļat otrajā stāvā, uz nakti ieslēdziet apsardzi pirmajā stāvā.
  • Neaizmirstat mājokli obligāti aprīkot arī ar ugunsdrošības detektoriem, kas reaģēs uz dūmiem vai karstumu. Iesakām izmantot arī āra sirēnas, kas trauksmes gadījumā atbaida garnadžus, piesaista kaimiņu uzmanību, kā arī palīdz apsardzes mobilās grupas darbiniekiem ātrāk orientēties.

Vēl būtisks ieteikums tiem, kuri strādā no mājām: padomāt, ko videokonferences laikā parādām kamerā aiz savas muguras, lai nepiesaistītu uzmanību savam īpašumam!

SIA GRIFS AG speciālisti šajās dienās neatrodas dīkstāvē, bet ir un būs gatavi palīdzēt jautājumos par drošību, piemeklējot katram labāko risinājumu gan tehniskajā, gan pakalpojuma ziņā atbilstoši jūsu vēlmēm un iespējām.

Uzziņai:

Drošības kompānija GRIFS AG ir pieredzējusi drošības pakalpojumu nodrošināšanā – tā dibināta 2002. gadā. GRIFS AG ir vienīgais Latvijas kapitāla apsardzes uzņēmums, kas darbojas visās Baltijas valstīs, nodrošinot darbu 1800 darbiniekiem un apsargājot vairāk nekā 19 170 fiziskās un tehniskās apsardzes objektus. GRIFS AG Latvijā nodrošina 511 darba vietas un ir viens no vadošajiem apsardzes nozares uzņēmumiem. Uzņēmumam Latvijā ir vairāk nekā 7140 klientu un apsargājamo objektu. GRIFS AG uzņemas civiltiesisko atbildību par klientiem nodarītajiem personāla un/vai īpašuma zaudējumiem līdz 6 000 000 eiro.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar GRIFS AG

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās