foto: LETA
Cēsīs uzbrūk un aplaupa sievieti
Ilustratīvs attēls.
112
2020. gada 10. marts, 15:53

Cēsīs uzbrūk un aplaupa sievieti

Jauns.lv

Šodien, dienas pirmajā pusē, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas Cēsīs aizturēja vīrieti, kurš, pielietojot fizisku vardarbību, nolaupīja sievietei naudas maku ar dokumentiem un skaidru naudu, informē Valsts policija.

Vakar, 9.marta pēcpusdienā, Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Cēsīs, Raiņa ielā, kāds vīrietis, pielietojot fizisku vardarbību, nolaupīja sievietei naudas maku ar dokumentiem un naudu. 

Veicot operatīvās darbības un meklēšanas pasākumus, Cēsu iecirkņa amatpersonas uz aizdomu pamata par laupīšanas izdarīšanu, pielietojot fizisku vardarbību, aizturēja 1973.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau agrāk nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Pēc Krimināllikuma 176.panta 1.daļas par laupīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Policijā turpinās primstiesas izmeklēšana. Tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam.