foto: unsplash.com
Vecāki aicināti apmeklēt Atvērto durvju dienas Rīgas pirmsskolas izglītības iestādēs
Tava izglītība
2020. gada 9. marts, 10:45

Vecāki aicināti apmeklēt Atvērto durvju dienas Rīgas pirmsskolas izglītības iestādēs

Jauns.lv

Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes no marta līdz maijam plāno Atvērto durvju dienas un aicina vecākus, kuru bērni jau apmeklē bērnudārzu, kā arī potenciālo audzēkņu vecākus iepazīties ar bērnudārza personālu, apskatīties telpas un apkārtni, kā arī iepazīt pedagoģiskā procesa organizēšanu un ikdienas norises pirmsskolā, informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā kā Rīgā no 2010. gada bērnus pirmsskolā piesaka tikai elektroniski, nevis iestādē klātienē, tad Atvērto durvju dienu pasākums ir lieliska iespēja iepazīties ar iestādes vadību, personālu, kā arī noskaidrot interesējošos jautājumus par bērnudārznieku ikdienas gaitām.

Rīgas pašvaldības pirmsskolas iestāžu Atvērto durvju dienu norises laiki un kantaktinformācija pieejama Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta tīmekļa vietnē www.izglitiba.riga.lv sadaļā “Pirmsskolas”.  

Lai piedalītos Atvērto  durvju dienas pasākumā, vecāki lūgti pieteikties pa tālruni izvēlētajā iestādē. Līdzi jāņem personas apliecinošs dokuments.