foto: ekrānuzņēmums no video
"Tas ir zem jostasvietas!" - Aldis Gobzems diskusijas laikā aizskar Arvilu Ašeradenu
Politika
2020. gada 18. februāris, 11:00

"Tas ir zem jostasvietas!" - Aldis Gobzems diskusijas laikā aizskar Arvilu Ašeradenu

Jauns.lv

13. Saeimas deputāts Aldis Gobzems RīgaTV 24 raidījuma "Kārtības rullis" laikā aizskāris deputātu Arvilu Ašeradenu, apgalvojot, ka Ašeradena dēls ir saistīts ar OIK.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Video iesākumā redzams, kā savas domas par Alda Gobzema politisko darbību izsakās Ašeradens: “Politikā ir diezgan svarīgi... Startē ar sliktāku labāku rezultātu. Pēc tam ir jāstrādā ar koalīciju un tad ir jāspēj tiešām vienoties ar kolēģiem un atrast līdzsvaru starp savām idejām un kolēģu idejām un cīnīties. Tā ir viena alternatīva. Otra alternatīva ir tieši kā mans kolēģis Gobzems. Sastrīdēties ar savu partiju, aizairēt kaut kur prom opozīcijā vienam pašam bļaustīties. Tagad cīņa par Rīgu. Nē, nē, nē es te būšu tagad es nebūšu, bet turpināšu bļaustīties. Lūdzu, izveido partiju, cīnies.”

Teiktais acīmredzot ne pārāk patika Gobzemam, uz ko viņš arī sniedza atbildi: “Ašeradens, protams, es viņu pazīstu Saeimā kā... viņš cinisks, var televīzijā runāt, ka viņš cīnās ar OIK, bet patiesībā, droši vien viņam tur dēls strādā energokompānijā...”

Tas savukārt pamatīgi nokaitināja Ašeradenu, kurš uzsitot ar roku pa galdu sacīja: “Dēls nekad tur nav strādājis un beidz šo. Liec bērnus mierā. Aldi liec bērnus mierā. Mans dēls ir jumiķis, un viņš nekad nav strādājis energokompānijā. Šis ir zem jostas vietas.”