foto: Publicitātes foto
Mūsdienu deju grupas „Buras” jaunie dejotāji izdejos „Prāta spēles”
Mūsdienu deju grupas „Buras” jaunie dejotāji 4. martā Ādažos, bet 5. martā Rīgā izdejos multfilmas "Inside out” („Prāta spēles”) varoņus.
Kultūra
2020. gada 18. februāris, 06:26

Mūsdienu deju grupas „Buras” jaunie dejotāji izdejos „Prāta spēles”

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Salaspils mūsdienu deju studijas „Buras” jaunākie dalībnieki (85 dejotāji vecumā no 7 līdz 15 gadiem) martā dodas kocerttūrē, kurā izrādīs košo, aizraujošo un krāsaino dejas uzvedumu pēc multfilmas "Inside out” („Prāta spēles”) motīviem. 4. martā to varēs vērot Ādažu kultūras centā, bet 5. martā – Rīgā, VEF kultūras pilī.

Salaspils mūsdienu deju grupa „Buras”

Salaspils mūsdienu deju grupa „Buras” Jau vairāk nekā desmit gadus Latvijas skatītājus priecē Salaspils laikmetīgās dejas studija „Buras”, kurā dejotprieku pauž ...

gallery icon
19

Koncerta laikā dejotāji iedzīvosies multfilmas varoņu neparastajos tēlos - piecās galvenajās emocijās, kuras mīt mūsu prātos: Prieks, Bailes, Nepatika, Dusmas un Skumjas. Katra no šīm emocijām uzskata, ka tieši viņa vislabāk zina, kas ir jādara katrā dzīves situācijā. Līdz ar to veidojas kuriozs, krāsains un jautrs juceklis.

„Koncerts būs aizraujošs gan jaunākiem skatītājiem, gan viņu vecākiem. Kā arī noteikti iesakām noskatīties šo – „Inside out” - multfilmu pirms došanās uz koncertu,” aicina kolektīvs "Buras”. 

Koncerta garums; stunda un 15 minūtes; režija: Edīte Ābeltiņa; horeogrāfi: Edīte Ābeltiņa, Ivars Sakovičs, Ksenija  Simanova un Annija Čiščakova; gaismas režija: Aivis Tučs. Biļešu cenas: Ādažos – 5 eiro; Rīgā – 5-9 eiro („Biļešu paradīzes” tīklā). Nākamie koncerts: 2. aprīlī Slampes kultūras namā un 18. maijā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā „Gors”. Sīkāk internetā: www.buras.lv.