foto: LETA
Restorānā Londonā "Par!" dibinās kustības Lielbritānijas nodaļu
"Kustības "Par!"" vadītājs Daniels Pavļuts.
Politika
2020. gada 15. janvāris, 08:36

Restorānā Londonā "Par!" dibinās kustības Lielbritānijas nodaļu

Jauns.lv / LETA

"Kustība "Par!"" šodien dibinās pirmo teritoriālo nodaļu ārvalstīs, un tā tiks izveidota Apvienotajā Karalistē, aģentūru informēja partijas pārstāve Amālija Brūvere.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nodaļas dibināšana notiks plkst.19 restorānā "Baltic" Londonā. Nodaļas dibinātāji aicina iesaistīties arī citus valstspiederīgos tās darbībā, norāda partijas pārstāvji.

"Aicinu mūsu valstspiederīgos, kuri dzīvo vai strādā Apvienotās Karalistes teritorijā un kuriem rūp cilvēciskās vērtības, piedalīties un iesaistīties šajā nodaļā," uzsver "Kustības "Par!"" vadītājs Daniels Pavļuts.

Nodaļas dibināšanas iniciators, Apvienotajā Karalistē dzīvojošais "Kustības "Par!"" biedrs Lauris Beinerts norāda, ka "Latvijas cilvēki ārzemēs nepārstāj sekot un just līdzi mūsu valstī notiekošajam, un mēs būsim viņu balss". Beinerts norāda, ka nodaļa arī centīsies radīt ērtus apstākļus, lai tie, kas plāno atgriezties Latvijā, varētu to izdarīt.

Pasākumā piedalīsies arī partijas valdes locekle, veselības ministre Ilze Viņķele (AP), kurai ir paredzēta darba vizīte Londonā.