foto: LETA
Deputātu bloks "Rīgai" vicemēra amatam virzīs Druvi Kleinu
Rīgas domes deputāts Druvis Kleins
Politika
2019. gada 28. novembris, 13:52

Deputātu bloks "Rīgai" vicemēra amatam virzīs Druvi Kleinu

Jauns.lv / LETA

Deputātu bloks "Rīgai" tomēr vēl svārstās, vai šovakar atbalstīt Rīgas domes priekšsēdētāja Oļega Burova (GKR) palikšanu amatā, bet vicemēra amatam virzīs deputātu Druvi Kleinu, pastāstīja bloka vadītājs Oskars Putniņš.

Lai gan pirms stundas Putniņš sacīja, ka bloks nosliecies par labu Burova atbalstīšanai, sazvanoties ar kolēģiem konstatēts, ka koalīcija tomēr nav gatava atbalstīt visas bloka virzītās iniciatīvas.

"Piemēram, mēs vēlamies izveidot demogrāfijas lietu komisiju, bet Burovs vēl nav skaidri pateicis, vai tiešām tam piekrīt," sacīja Putniņš.

Līdz ar to bloka pārstāvji vēl vērtēs, vai šovakar vispār sēdē piedalīties un balsot, tādējādi atbalstot Burova palikšanu amatā.

Kā ziņots, šovakar plkst.17.30 paredzēta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā plānots balsot par uzticības izteikšanu Burovam. GKR patlaban sarunas par atbalstu noris ar deputātu bloku "Rīgai!" un deputāti Baibu Broku.

Iepriekš "Rīgai!" pārstāvji pauda, ka atbalstīs Burova palikšanu mēra amatā un vicemēra amatam virzīs deputātu Druvi Kleinu.