foto: LETA
Biļešu īpašniekus aicina pieprasīt atmaksu par atcelto Enrikes Iglesiasa koncertu
Popmūziķis Enrike Iglesiass
Sabiedrība
2019. gada 15. novembris, 13:05

Biļešu īpašniekus aicina pieprasīt atmaksu par atcelto Enrikes Iglesiasa koncertu

Jauns.lv / LETA

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) aicina iedzīvotājus, kuri iegādājušies biļetes uz dziedātāja Enrike Iglesias (Enrique Iglesias) koncertu "All the Hits Live", kas bija paredzēts šogad 5.decembrī "Arēnā Rīga", pieprasīt naudas atmaksu par biļetēm, aģentūru LETA informēja PTAC pārstāve Evija Lene.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa skaidroja, ka patlaban biļešu īpašniekiem, atkarībā no tā, kur ir iegādātas biļetes, ir tiesības iesniegt pieteikumus pasākuma organizatoram "Art BG - Menagement EOOD" vai biļešu tirgotājam "Biļešu serviss" par biļetēm samaksātās naudas atmaksu.  

Lene norādīja, ka pasākuma organizatora "Art BG - Menagement EOOD" rekvizīti ir "Art BG - Menagement EOOD", General Mihail D.Skobelev 7-7, Sofija, Bulgārija, 1463; reģistrācijas Nr.90011889459.

Savukārt "Biļešu servisa" rekvizīti ir Rūpniecības iela 34a-3a, Rīga, LV-1045; reģistrācijas Nr.40003493078; elektroniskā pasta adrese - info@bilesuserviss.lv. 

Vienlaikus biļešu īpašnieki kā cietušie tiek aicināti individuāli vērsties Valsts policijā.

PTAC informēja, ka "Creative Artists Agency, LLC" oficiālajā paziņojumā biļešu izplatītājiem norādīts, ka saistībā ar organizatora "Art BG - Menagement EOOD" un mākslinieka pārstāvniecību "Creative Artists Agency, LLC" savstarpēji noslēgtā līguma nosacījumu neievērošanu, mākslinieka pārstāvji ir atcēluši plānotos pasākumus "Arēnā Zagreb", Zagrebā, Horvātijā, kas bija plānots 1.decembrī, Minskas arēnā, Minskā, Baltkrievijā - 3.decembrī un "Arēnā Rīga", kurā koncerts bija plānots 5.decembrī.