foto: Rīgas pašvaldības policija
Tirgojot viltotas biļetes uz izstādi "Baltic Beauty 2019", blēdis saņem pēc nopelniem
112
2019. gada 12. novembris, 20:02

Tirgojot viltotas biļetes uz izstādi "Baltic Beauty 2019", blēdis saņem pēc nopelniem

Jauns.lv / LETA

10.novembrī pulksten 13.30 pie Rīgas pašvaldības policistiem patrulēšanas laikā vērsās kāds iedzīvotājs, kurš teicās redzējis kautiņu Ķīpsalas halles autostāvvietā. Kārtības sargi nekavējoties devās uz ziņotāja norādīto vietu, kur sastapti divi vīrieši. Viens no viņiem bija saķēris otru un nelaida prom.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vīrietis, kurš izrādījās halles apsardzes darbinieks, pastāstīja, ka pieķēris otru vīrieti tirgojam viltotas biļetes uz hallē notiekošo izstādi “Baltic Beauty 2019”. Savukārt blēdis pēc konfrontācijas meties bēgt, līdz ar to apsargam nācies pielietot fizisku spēku. Pārbaudot aizturētā mantas, atrastas vairākas viltotas biļetes.

Pārrunu laikā vīrietis sākotnēji noliedza, ka tirgojis biļetes. Nedaudz vēlāk viņš apgalvoja, ka pārdevis tikai sešas viltotas biļetes. Savukārt vēl pēc brīža - desmit viltotas biļetes.

Vienlaikus informācija nodota Valsts policijai. Pēc Valsts policijas darbinieku lūguma aizturētais nogādāts tuvākajā iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Policija aicina iedzīvotājiem būt īpaši piesardzīgiem, pērkot biļetes “no rokas”. Ar šāda veida iegādi pastāv vairāki riski, tāpēc visdrošāk tās ir iegādāties oficiālajās tirdzniecības vietās.