foto: LETA
Specvienība ielauzusies kādā dzīvoklī Ķengaragā
Ilustratīvs attēls
Sabiedrība
2019. gada 20. oktobris, 14:14

Specvienība ielauzusies kādā dzīvoklī Ķengaragā

Jauns.lv

Ķengaragā uzmanības lokā nonākusi kāda daudzstāvu māja Maskavas ielā 260. Ap pusdienas laiku pie ēkas piebraukusi Valsts policijas patruļekipāža, bet mirkli vēlāk likumsargu speciālo uzdevumu bataljona vīri, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bruņoti ar šaujamieročiem un speciālo ekipējumu policisti iegāja vienā no mājas kāpņutelpām. Kaimiņi redzējuši policiju un ugunsdzēsējus, bet kas noticis mājā nezinot.

Vēlāk noskaidrojies, ka iemesls trauksmei bijis visai nopietns, jo kāda iedzīvotāja vienā no kaimiņu dzīvokļiem sadzirdējusi aizdomīgu kliegšanu un troksni līdzīgam šāvienam no ieroča.

Zinot augšējā dzīvokļa iemītniekus, sapratusi, ka situācija varētu būt bīstama arī citiem un ziņojusi par notiekošo policijai. Likumsargi atdūrušies pret piektā stāva slēgtām dzīvokļa durvīm.

Uz zvaniem un klauvējieniem neviens neesot atbildējis. Speciālo uzdevumu bataljona kaujinieki nolēmuši dzīvoklī ielauzties caur balkonu tāpēc palīgā saukti ugunsdzēsēji.

Dzīvoklī uziets vīrietis manāmā alkohola reibumā. Turpat netālu atrasta pistole. Pēc neoficiālas versijas zināms, ka dzīvokļa iemītnieku starpā izcēlies sadzīvisks konflikts un viens no iesaistītajiem nolēmis iebiedēt savu oponentu ar troksni un raidījis šāvienu ar gāzes pistoli griestos.

Par izdarīto pistoles īpašniekam policisti sastādījuši administratīvā pārkāpuma protokolu.