foto: LETA
49 "Maximās" šomēnes pārbaudīs trauksmes signalizācijas
Septembrī 49 "Maxima" veikalos plānotas ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu pārbaudes.
Sabiedrība
2019. gada 4. septembris, 16:11

49 "Maximās" šomēnes pārbaudīs trauksmes signalizācijas

Jauns.lv / LETA

Septembrī 49 mazumtirgotāja "Maxima Latvija" veikalos plānotas ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu pārbaudes ar mērķi pārliecināties par to atbilstošo tehnisko stāvokli un efektivitāti, informēja kompānijas komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa norādīja, ka septembrī ugunsdrošības sistēmu pārbaudes plānotas veikalos 19 Latvijas pilsētās: Rīgā, Mārupē, Jūrmalā, Olainē, Preiļos, Līvānos, Ādažos, Valkā, Liepājā, Jēkabpilī, Madonā, Rēzeknē, Daugavpilī, Limbažos, Cēsīs, Valmierā, Saldū, Tukumā un Dobelē.

"Šoruden "Maxima" veikalos visā Latvijā norisināsies ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu pārbaudes ar mērķi pārliecināties par to atbilstošo tehnisko stāvokli un efektivitāti. Pārbaudes process tiek organizēts atbilstoši uzņēmuma darba drošības plānam un norisināsies veikalu darba laikā," teica Dupate-Ugule, piebilstot, ka drošības pārbaudes veikalu darbību būtiski neietekmēs.

 "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 776,624 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 5,6% un bija 21,915 miljoni eiro.

"Maxima Latvija" veikalu tīklu veido četru formātu 165 tirdzniecības vietas - septiņi "Maxima XXX", 24 "Maxima XX", 129 "Maxima X" un pieci "MaximaExpress". Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums "Lincoln Land Erste".