foto: skrundasvidusskola.lv
Izdarītā pārkāpuma dēļ Skrundas pašvaldības policijas priekšnieks pamet Latviju
Skrundas pašvaldības policijas priekšnieks inspektors Normunds Eihe pametis darbu policijā un devies peļņā uz ārzemēm. Viņam no pašvaldības likumsargu vadītāja amata nācies atkāpties izdarītā pārkāpuma dēļ.
112
2019. gada 31. augusts, 05:47

Izdarītā pārkāpuma dēļ Skrundas pašvaldības policijas priekšnieks pamet Latviju

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Pēc septiņu gadu dienesta Skrundas pašvaldības policijas priekšnieka amatā no tā atkāpies vecākais inspektors Normunds Eihe. Tiek pieļauts, ka viņš amatu atstājis par braukšanu dzērumā. Arī pat Eihe atzinis, ka atkāpšanos no priekšnieka amata “ļoti ietekmējis viņa pārkāpums”. Nu viņš došoties peļņā uz ārzemēm.

Kuldīgas laikraksts “Kurzemnieks” raksta, ka esot zināms, ka Valsts policija Eihi pieķērusi vadot auto alkohola reibumā. Policija šo informāciju ne noliedz, ne apstiprina, piebilstot, ka nedrīkst izpaust konkrētu pārkāpumu izdarījuša cilvēka vārdu. Savukārt domes priekšsēdētāja Loreta Robežniece teikusi, ka par šādu pārkāpumu neko nezinot.

Pats Eihe laikrakstam atzinis, ka iesniegt atlūgumu viņam “ļoti ietekmējis viņa pārkāpums”, sīkāk nepaskaidrojot, kas šis par pārkāpumu bijis.

Skrundas novada domes priekšsēdes vietnieks Aldis Zalgauckis jau Eihes atlūgumu parakstījis un policijas priekšniekam šonedēļ bija pēdējā darba diena. Eihe teicis, ka viņš nu plānojot atstāt Latviju – viņš šovasar piepelnījies ārzemēs un nu nolēmis tur atgriezties.