foto: LETA
PVD apturējis divu ar zīmolu "Pakistānas kebabs" strādājošu uzņēmumu darbību
Restorāns "Pakistānas kebabs".
2019. gada 21. augusts, 11:43

PVD apturējis divu ar zīmolu "Pakistānas kebabs" strādājošu uzņēmumu darbību

Jauns.lv / LETA

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) higiēnas prasību pārkāpumu dēļ apturējis divu ar zīmolu "Pakistānas kebabs" strādājošu uzņēmumu darbību, aģentūra LETA uzzināja dienestā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere aģentūrai LETA teica, ka apturēta kompāniju SIA "DSBS" un SIA "J investment" darbība. Abos gadījumos sākta lietvedība administratīvā pārkāpuma lietā.

Vienlaikus viņa piebilda, ka, veicot pārbaudi "J investment", konstatēti arī iespējami pārkāpumi saistībā ar darba līgumiem un valsts valodas lietošanu, par ko tiks informēta Valsts darba inspekcija un Valsts valodas centrs.

Ar attiecīgo kompāniju pārstāvjiem aģentūrai LETA neizdevās sazināties.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "DSBS" juridiskā adrese ir Lienes iela 14-2, Rīgā, bet "J Investment" - Aleksandra Čaka iela 79A, Rīgā.

"DSBS" ir reģistrēts 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2847 eiro. 2018.gadā kompānija ieņēmumus no pamatdarbības neguva. Uzņēmuma īpašnieki ir divi Indijas pilsoņi - Sai Naga Dīpika Malla (Sai Naga Deepika Malla) un Kušlovs Immadiseti (Kushlow Immadisetty).

Savukārt kompānija "J investment" reģistrēta 2019.gada martā, un tās pamatkapitāls ir viens eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Indijas pilsonis Pratapkumars Boghabhai Solanki (Pratapkumar Boghabhai Solanki).