foto: LETA
Pirms un pēc "Rammstein" koncerta Lucavsalā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā
Runā Rīga
2019. gada 2. augusts, 13:45

Pirms un pēc "Rammstein" koncerta Lucavsalā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Jauns.lv

„Rīgas satiksme” informē, ka otrdien, 2019. gada 6. augustā, pirms un pēc koncerta Lucavsalā tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts.

No plkst. 17:00 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts „Latvijas Universitāte – Lucavsala”. Trolejbusi kursēs pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri, Gogoļa ielu, Lāčplēša ielu un Salu tiltu līdz Lucavsalai. Pēc koncerta trolejbusi kursēs no Lucavsalas līdz Latvijas Universitātei.

Izmaiņas paredzētas arī 40. autobusa maršrutā. Sākot no plkst. 17:00 autobusi virzienā no pilsētas centra uz Ziepniekkalnu apstāsies pieturvietā „Lucavsala”. Atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēti papildu reisi 40. autobusa maršrutā.

Pēdējais 10. maršruta autobuss, kurš no galapunkta „Abrenes iela” izbrauc plkst. 23:04, brauks pa maršrutu līdz Mūkusalas ielai, tālāk pa Mūkusalas ielu, Laivu ielu, Buru ielu, Jelgavas ielu, Vienības gatvi, Kārļa Ulmaņa gatvi un tālāk pa maršrutu uz Jaunmārupi.

Ja Mūkusalas rotācijas aplī satiksme tiks slēgta pirms plānotā laika, pēdējais 10. maršruta autobusa reiss no galapunkta „Jaunmārupe” brauks pa maršrutu līdz Kārļa Ulmaņa gatvei, tālāk pa Valdeķu ielu, Pērkones ielu, Viesītes ielu, Bauskas ielu, Jelgavas ielu, Buru ielu, Laivu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu.

Satiksmes ierobežojumu uz Salu tilta, tostarp remontdarbu, un koncerta dēļ var veidoties sabiedriskā transporta kavējumi.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.