foto: Edijs Pālens/LETA
Rīgas 1., 5. un 10. klašu skolēnu vecākus aicina pieteikties „Skolēnu e-kartei” elektroniski
Runā Rīga
2019. gada 25. jūlijs, 13:50

Rīgas 1., 5. un 10. klašu skolēnu vecākus aicina pieteikties „Skolēnu e-kartei” elektroniski

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

“Rīgas satiksme” aicina Rīgas 1., 5. un 10. klašu skolēnu, kā arī to skolēnu, kuri maina mācību iestādi, vecākus pieteikties “Skolēna e kartei” elektroniski portālā www.eriga.lv līdz 25. augustam ieskaitot.

Tāpat “Rīgas satiksme” aicina vecākus pieteikuma aizpildīšanu neatstāt uz pēdējo brīdi, jo, aizpildot pieteikumu 26. augustā vai vēlāk, “Skolēnu e kartes” varēs saņemt tikai kādā no sešiem ”Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.

„Rīgas satiksme” informē, ka, aizpildot pieteikumu “Skolēna e kartes” izgatavošanai portālā www.eriga.lv, dati par skolēnu un skolu, kurā tas mācās, tiks atlasīti automātiski. Pieteikumam klāt jāpievieno tikai skolēna fotogrāfija. Balstoties uz saņemto pieteikumu, „Rīgas satiksme” izgatavotās “Skolēnu e kartes” nogādās attiecīgajās skolās, kur direktors tās parakstīs un izsniegs audzēkņiem.

Ja pieteikums www.eriga.lv tiks aizpildīts 26. augustā vai vēlāk, “Skolēna e kartes” varēs saņemt tikai “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu (pase vai eID karte). Lai e karte pildītu “Skolēna e kartes” funkciju, tā jāiesniedz parakstīšanai attiecīgās skolas direktoram.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter” un „facebook”.