foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: acīgs šoferis pamana nejēdzīgas pagaidu joslas ceļā no Jūrmalas uz Rīgu
“Jūrmalas šoseja Rīgas virzienā, pie Rīgas robežas, ar nelielu pārsteigumu. Tātad, ir divas joslas, paliek pusotra un – pret apmalīti!” par videomateriālā redzamo situāciju uz ceļa izsakās tā autors.
Sabiedrība
2019. gada 20. jūnijs, 06:11

VIDEO: acīgs šoferis pamana nejēdzīgas pagaidu joslas ceļā no Jūrmalas uz Rīgu

Jauns.lv

Kāds šoferis, dodoties uz Rīgu no Jūrmalas, nofilmējis visnotaļ savādu satiksmes regulējumu remontdarbu vietā. Divas pagaidu joslas piepeši vienā punktā sāk ievērojami sašaurināties līdz pārtop vienā.

“Jūrmalas šoseja Rīgas virzienā, pie Rīgas robežas, ar nelielu pārsteigumu. Tātad, ir divas joslas, paliek pusotra un – pret apmalīti!” par videomateriālā redzamo situāciju uz ceļa izsakās tā autors Didzis.

Uzfilmētajā redzams, kā divas viena virziena pagaidu joslas, kuras izveidotas ceļa remontdarbu dēļ un kurās sākotnēji pietiek vietas divām blakus esošām automašīnām, piepeši ievērojami sašaurinās, līdz ietver sevī metāla barjeru no labās puses.

Latvijas Valsts ceļi atzīst problēmu

Jauns.lv vērsās pie VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC), lai vaicātu, vai konkrētajā video redzamais satiksmes pagaidu regulēšanas risinājums tik tiešām ir uzskatāms par adekvātu un nav bīstams.

“Pateicamies lasītājam par to, ka pievērsa uzmanību problēmai. Patlaban tur ir samazināts braukšanas ātrums līdz 50 km/h, ir uzkrāsots papildu marķējums uz braucamās daļas (līnijas), tuvākajās dienās tiks uzstādītas arī papildu ceļazīmes,” rakstiski informēja LVC Komunikācijas daļas vadītāja Anna Kononova.

“Savukārt risinājums kas bija līdz šim, un tika fiksēts video, nebija veiksmīgs,” piebilda LVC pārstāve, tā bīstamību gan nekomentējot.