foto: Ekrānuzņēmums
Salaspils pusē uz dzelzceļa pārbrauktuves sadūries vilciens un vieglā automašīna
112
2019. gada 17. jūnijs, 19:00

Salaspils pusē uz dzelzceļa pārbrauktuves sadūries vilciens un vieglā automašīna

Jauns.lv / LETA

Salaspils pusē uz dzelzceļa pārbrauktuves aiz vilciena stacijas "Dārziņi" pirmdienas vakarā notikusi pasažieru vilciena Rīga-Lielvārde un vieglās automašīnas sadursme, apstiprināja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvis Egons Ālers.

Valsts policijā skaidroja, ka tā saņēmusi izsaukumu plkst.18.39 uz dzelzceļa pārbrauktuvi pie Dārziņiem, kur notikusi sadursme starp automašīnu "Audi" un pasažieru vilcienu.

Pēc aculiecinieku vēstītā, automašīna traukusies pāri pārbrauktuvei, kad vilciens tuvojies.

Avārijā ir viens cietušais - automašīnas vadītājs.

Pēc negadījuma vilcienu satiksme slēgta abos virzienos, kā arī slēgta automašīnu satiksme uz pārbrauktuves.

Pēc vilciena Rīga-Lielvārde sadursmes ar automašīnu vilcieni šajā līnijā atsāks kursēt ap plkst.21, pastāstīja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvis Egons Ālers.

Ālers pastāstīja, ka vilciena bojājumi izrādījās lielāki nekā sākumā šķitis, tāpēc vilcieni šajā līnijā atsāks kursēt pēc saraksta ap plkst.21.

Viņš informēja, ka daļa pasažieru izvēlējās doties uz Maskavas ielu, izvēloties alternatīvu transportu pārsimts metru attālumā. Savukārt 30-50 pasažieri izvēlējās palikt vilcienā un sagaidīt, kad tas atsāks kustību un aizbrauks līdz Salaspilij. No turienes pasažieri varēs turpināt ceļu ar nākamo vilcienu.