foto: Renāte Briede/LETA
Slēgs satiksmi Bajāru ielā; Marijas un Čaka ielās satiksmi ierobežos
Ceļa zīme.
Runā Rīga
2019. gada 12. jūnijs, 12:55

Slēgs satiksmi Bajāru ielā; Marijas un Čaka ielās satiksmi ierobežos

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar siltumtrases izbūves darbiem no 13. līdz 19. jūnijam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Bajāru ielā, posmā no Launkalnes ielas līdz Zālīša ielai, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Bajāru ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Tikmēr saistībā ar remonta darbiem no 26. jūnija līdz 1. augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Marijas ielā, posmā no Merķeļa ielas līdz Dzirnavu ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Savukārt saistībā ar siltumtīklu pārbūves darbiem no 16. jūnija līdz 1. augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aleksandra Čaka ielā, posmā no Matīsa ielas līdz Alauksta ielai, saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmām.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi un sabiedriskā transporta pieturvietu pārcelšanu.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.