foto: LETA
Par dīzeļdegvielas zādzību no kravas auto Dobeles novadā aiztur trīs vīriešus
112
2019. gada 3. maijs, 16:51

Par dīzeļdegvielas zādzību no kravas auto Dobeles novadā aiztur trīs vīriešus

Jauns.lv / LETA

Aizdomās par dīzeļdegvielas zādzību no kravas automašīnas Dobeles novadā šonedēļ aizturēti trīs vīrieši, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Trešdien ap plkst.4 Dobeles novadā, uz Liepājas šosejas, policisti ievērojuši automašīnu "BMW", kas, pamanot policistus, nogriezusies uz vietējās nozīmes ceļu. Pamanot manevru, policijas darbinieki nolēmuši transportlīdzekli pārbaudīt.

Apturot automašīnu, konstatēts, ka tajā atrodas trīs jauni vīrieši, bet bagāžas nodalījumā atrastas septiņas dažāda tilpuma kannas ar dīzeļdegvielu un šļūtenes. Tā kā vīriešu stāstītais par dīzeļdegvielas izcelsmi bijis pretrunīgs, viņi un automašīna tika nogādāti policijas Dobeles iecirknī.

Veicot izmeklēšanas darbības, noskaidrots, ka 165 litri dīzeļdegvielas nozagti no kravas automašīnas "Volvo", kura bija novietota nožogotā teritorijā Dobeles novadā.

Policijā sākts kriminālprocess. Aizturētie ir 1992., 1999. un 2000.gadā dzimušie vīrieši, no kuriem divi jau agrāk ir tiesāti par zādzību nelielā apmērā un mantas bojāšanu. Vīriešiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi. Pašlaik tiek pārbaudīta vīriešu saistība arī ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.