foto: Bezvests.lv/Facebook.com
“Bezvēsts.lv” skaidro, kāpēc pazudušo Jeļenu Riekstiņu neizdevās atrast uzreiz; šis esot labs laiks, lai meklētu arī Dāvi Pērkonu
112
2019. gada 22. marts, 13:02

“Bezvēsts.lv” skaidro, kāpēc pazudušo Jeļenu Riekstiņu neizdevās atrast uzreiz; šis esot labs laiks, lai meklētu arī Dāvi Pērkonu

Jauns.lv

Pirms dažām dienām Vecumnieku novadā atrasts pazudušās Jeļenas Riekstiņas līķis. Sieviete burtiski izgaisa pagājušā gada nogalē īsi pirms Ziemassvētkiem, kad ar savu auto devās uz Rīgu pie dēla. Policija uzsākusi lietas izmeklēšanu, tikmēr “Bezvēsts.lv” vadītājs LNT raidījumam “Degpunktā” stāsta, kāpēc sievieti nav izdevies atrast uzreiz pēc pazušanas un kā notikusi meklēšanas operācija.

Sievietes mirstīgās atliekas atrastas netālu no mājām – vietā, kur jau iepriekš izstaigājuši organizācijas “Bezvēsts.lv” brīvprātīgie. “Visticamāk, 17. februārī, kad veicām meklēšanu, sniega sega bija ļoti bieza un mēs vienkārši varējām viņu nepamanīt,” stāsta “Bezvēsts.lv” vadītājs Aleksandrs Faminskis. 

Faminskis atceras, ka nākošajā dienā pēc sievietes pazušanas uzsnigusi ļoti bieza sniega sega, tāpēc sievietes līķi, visticamāk, pārklāja sniegs, apgrūtinot meklēšanu. 

Apstākļi, kādos sieviete gājusi bojā, vēl jāskaidro policijai, taču “Bezvēsts.lv” vadītājs piebilst, ka, tuvojoties pavasarim, notikšot aktīvāka arī citu pazudušo meklēšana. To skaitā ir arī Latvijas regbija izlases spēlētājs Dāvis Pērkons.

Faminksis pieļauj, ka Pērkona meklēšana varētu notikt šajās vai nākamajās brīvdienās. “Cilvēks nav adata, kaut kur viņam ir jābūt,” uzsver Faminksis. Viņš arī atzīst, ka šobrīd ir labākais laiks pazudušo personu meklēšanai – sniegs nokusis, zāle nav sazaļojusi un kokiem vēl nav lapu, kas atvieglo redzamību. 

Jauns.lv jau vēstīja, ka 42 gadus vecā Jeļena Riekstiņa bez vēsts pazuda pērnā gada 12.decembrī. 13.martā, mežā Vecumniekos atrasts sievietes līķis. Šobrīd šajā lietā ir vairāk jautājumu nekā atbilžu.

Vairāk par notikušo lasi šeit!