Uz Rīgas-Jelgavas šosejas milzīgām liesmām nodeg pasažieru autobuss
112
2019. gada 17. janvāris, 18:57

Uz Rīgas-Jelgavas šosejas milzīgām liesmām nodeg pasažieru autobuss

Jauns.lv

Šovakar uz Rīgas-Jelgavas šosejas, Medemciemā (netālu no Olaines) ar atklātu liesmu dedzis pasažieru autobuss, liecina iedzīvotāju sniegtā informācija sociālajos tīklos. Aculieciniece Ieva portālam Jauns.lv atklāja, ka nelaime sākusies 500 metru pirms Medemciema pagrieziena.

"Pasažieriem par laimi,vadītājs laikus lūdzis izkāpt, un cilvēki pa šosejas malu soļoja uz nākamo pieturvietu Medemciemā," stāsta Ieva, "pēc mirkļa jau autobusa salonu pilnībā pārņēma liesmas. Pēc vairāku VUGD brigāžu ierašanās ugunsgrēks degošajā transportlīdzeklī tika apdzēsts. Redzams, ka salons ir pilnībā izdedzis," viņa secina.

Ceļā no Rīgas uz Jelgavu pilnībā nodeg lielais pasažieru autobuss

Nelaime sākusies apmēram 500 metru pirms pagrieziena uz Medemciemu. Autobuss pilnībā izdedzis, cietušo nav.

gallery icon
7

Virzienā no Rīgas uz Jelgavu līdz pat negadījuma vietai bija izveidojies ievērojams sastrēgums, taču tālāk transporta kustība rit raiti. Vairāki notikušā aculiecinieki nofilmējuši skatu, kā ugunsdzēsēji cenšas apdzēst pilnībā degošo autobusu. Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.18.03. Ugunsdzēsēju ierašanās brīdī autobuss dega ar atklātu liesmu un pilnā platībā. Cilvēki no autobusa tikuši savlaicīgi evakuēti un ziņu par cietušajiem nav. Ugunsgrēks ir lokalizēts, bet vēl turpinās tā likvidācijas darbi. Pēc aculiecinieku vēstītā, autobuss braucis no Rīgas.