foto: Edijs Pālens/LETA
Pasaules kausa kamaniņu sportā norises laikā vilcieniem uz Siguldu tiks norīkoti papildu vagoni
Vilciens Siguldas stacijā.
Sabiedrība
2019. gada 10. janvāris, 15:26

Pasaules kausa kamaniņu sportā norises laikā vilcieniem uz Siguldu tiks norīkoti papildu vagoni

Karlīna Timofejeva

Siguldas Bobsleja un kamaniņu sporta trase 2019. gada 12. un 13. janvārī uzņems 6. "Viessmann" Pasaules kausa posmu kamaniņu sportā, pulcējot pasaules un Latvijas labākos šī sporta veida pārstāvjus. Sacensību apmeklētāju ērtībām sestdien, 12. janvārī, AS “Pasažieru vilciens” norīkos papildu vagonus vilcieniem no Rīgas uz Siguldu un atpakaļ, portālu Jauns.lv informēja uzņēmumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēcolimpiskajā sezonā Siguldā viesosies 110 sportisti no 23 valstīm, tostarp arī visi Latvijas labākie kamaniņu braucēji – brāļi Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Ulla Zirne, Elīza Cauce un Inārs Kivlenieks. Pirmais kamaniņu nobrauciens sestdien, 12. janvārī, paredzēts plkst. 14.45.

Sacensību apmeklētāju ērtībām 12. janvārī tiks norīkoti papildu vagoni šādiem vilcieniem:

Rīga (10:34) - Sigulda (11:44)
Rīga (12:30) – Sigulda (13:44)
Sigulda (18:46) - Rīga (19:48)
Sigulda (21:36) - Rīga (22:47)
 
Apskatīt vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan “Pasažieru vilciena” mājaslapā, gan mobilajā lietotnē.

Siguldas Bobsleja un kamaniņu sporta trase atrodas nepilna kilometra attālumā no dzelzceļa stacijas un, dodoties kājām, ceļā jāpavada vien aptuveni 10 minūtes.

foto: Publicitātes foto

Vilciena reisā Rīga – Sigulda, kas no Rīgas aties plkst. 12.30, gaidāmi pārsteigumi no “Rīgas cirka” māksliniekiem. Vilciena vagonos pasažieri varēs vērot burvju trikus, žonglierus un jokdarus. Vilciens Siguldā pienāks plkst. 13.44, bet cirks ar garkājiem un žonglieriem turpināsies arī trasē. Sacensību norises vietā uzstāsies arī grupa “Bermudu Divstūris” un uguns šovmeņi no Igaunijas. Plašāka informācija par sacensību norisi: