foto: Reuters/Scanpix/LETA
Slovākijas Republikas prezidenta vizītes laikā Ierobežos satiksmi un aicina pacelt karogus
Slovākijas prezidents Andrejs Kiska.
Runā Rīga
2018. gada 17. decembris, 11:56

Slovākijas Republikas prezidenta vizītes laikā Ierobežos satiksmi un aicina pacelt karogus

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar Slovākijas Republikas prezidenta Andreja Kiskas oficiālo vizīti 18. decembrī tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana:

    no plkst. 7.00 līdz plkst. 12.00 Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu;
    no plkst. 7.00 līdz plkst. 12.00 Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu Brīvības laukumā;
    no plkst. 7.00 līdz plkst. 17.15 Mūku ielā, pie ēkas Doma laukumā 1;
    no plkst. 7.00 līdz plkst. 12.00:
    Pils laukumā;
    Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Pils laukumam;
    Mazajā Pils ielā, posmā no Daugavas gātes līdz Pils laukumam;

Savukārt no plkst. 9.55 līdz plkst. 10.20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme:

    Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā;
    Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā (pie Latvijas Bankas);
    Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā;
    Pils ielas un Poļu gātēs krustojumā.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība no plkst. 9.30 līdz plkst. 21.30 Pils laukumām, no plkst. 11.15 līdz plkst. 12.15 Brīvības laukumā un no plkst. 15.00 līdz plkst. 16.30 pie ēkas Raiņa bulvārī 3.

Vēršam uzmanību, ka Militārā policija 18. decembrī no plkst. 09.45 līdz plkst. 12.00 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā aizliegs kuģošanas līdzekļu satiksmi Pilsētas kanāla posmā Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas gājēju tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Slovākijas Republikas prezidenta oficiālās vizītes laikā Latvijā 18. decembrī Rīgā pie pašvaldības ēkām pacels valsts karogus.

Latvijas valsts karogi šajā datumā tiks pacelti pie Rīgas domes, tās struktūrvienību, tai pakļauto izpildinstitūciju, iestāžu, uzņēmumu, uzņēmējsabiedrību ēkām, kā arī pie pašvaldībai piederošām dzīvojamām ēkām.

Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs iesaka arī citām juridiskajām un fiziskajām personām pacelt valsts karogu pie to īpašumā esošajām ēkām.