foto: REUTERS/SCANPIX
"Pavadījām nakti lidostā uz grīdas bez ēdiena un ūdens" - "Ryanair" atlaiž melīgos darbiniekus
112
2018. gada 10. novembris, 22:15

"Pavadījām nakti lidostā uz grīdas bez ēdiena un ūdens" - "Ryanair" atlaiž melīgos darbiniekus

Jauns.lv

Lidsabiedrība "Ryanair" no darba atbrīvojusi sešus apkalpes locekļus, kuri sociālajos tīklos izplatījuši nepatiesu informāciju, sakot, ka pārcelta lidojuma dēļ nācies pavadīt nakti, guļot uz grīdas, lidostā, ziņo CNN.

14.oktobrī sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija, kurā lidsabiedības "Ryanair" apkalpes locekļi guļ uz grīdas Malagas lidostā Spānijā. Lidojums no Malagas uz Portugāles pilsētu Portu 14.oktobrī tika pārcelts slikto laikapstākļu dēļ, tāpēc gan pasažieriem, gan apkalpes locekļiem nācās palikt pa nakti Malagā.

Aviokompānijas darbinieki norādīja, ka viņiem neesot bijis pieejams ne ēdiens, ne dzēriens, turklāt nakti vajadzējis pavadīt, guļot uz grīdas. Fotogrāfija un vēstījums ātri vien izplatījās sociālajos tīklos.

Dažas dienas vēlāk aviokompānija sociālajos tīklos publicēja video novērošanas kameru ierakstu no Malagas lidostas, kurā redzams, ka darbnieki šo fotogrāfiju uzņēmuši ar nolūku - protestējot pret zemajām algām.

"Ryanair" ziņo, ka apkalpes locekļi uzgaidāmajā telpā pavadījuši pavisam neilgu brīdi un drīz vien tika nogādāti VIP zonā, savukārt nakšņošana kādā no Malagas viesnīcām neesot bijusi iespējama, jo tās bijušas pilnībā rezervētas valsts svētku dēļ.

Pasažieri Lietuvā dodas uz "Ryanair" reisu pēc jauno bagāžas noteikumu stāšanās spēkā

Pasažieri Lietuvā dodas uz "Ryanair" reisu pēc jauno bagāžas noteikumu stāšanās spēkā

gallery icon
16

Šī gada 6.novembrī visi apkalpes locekļi no darba atbrīvoti. Publicētā fotogrāfija nodarījusi būtiskus kaitējumus kompānijas reputācijai un radījusi neatgriezeniskus uzticības zudumus, norāda "Ryanair".