foto: Ekrānuzņēmums
FOTO: stjuarte lidojuma laikā ar krūti pabaro kādas pasažieres zīdaini
2018. gada 10. novembris, 17:14

FOTO: stjuarte lidojuma laikā ar krūti pabaro kādas pasažieres zīdaini

Jauns.lv

Lidsabiedrības "Philippine Airlines" stjuarte Patriša Oregano lidojuma laikā izpalīdzējuši kādai nepazīstamai sievietei, pabarojot viņas zīdaini ar krūti, vēsta CNN.

Stjuarte Patriša Oregano lidojuma laikā izdzirdēja kādu raudošu zīdaini, tāpēc uzrunāja bērna māti, cenšoties saprast, vai viss ir kārtībā. Zīdaiņa māmiņa ar asarām acīs stjuartei atbildēja, ka viņai krūtīs beidzies piens, tāpēc viņa nespēj pabarot savu izsalkušo meitu.

Ņemot vērā to, ka arī Patrišai mājās ir zīdainis, jūtot līdzi bezpalīdzīgajai māmiņai, viņa piedāvājusi bērnu pabarot ar savu krūti.

"Es pie sevis nodomāju, ka ir tikai viena lieta, ko varu piedāvāt, un tas ir mans piens. Tāpēc es arī piedāvāju," Patriša raksta sociālajā tīklā "Facebook", atklājot, kā zīdaiņa mamma piedāvājumam piekritusi.

"Šīs sievietes acīs es pamanīju atvieglojumu. Es baroju viņas meitu tik ilgi, kamēr viņa aizmiga. Es aiznesu zīdaini atpakaļ mammai, kura man no sirds pateicās," par piedzīvoto stāsta stjuarte.

Barošana ar krūti nāk par labu mazuļa veselībai, mazinot risku gūt dažādas infekcijas, kā arī saslimt ar, piemēram, diabētu vai astmu. Savukārt zīdaiņa barošana ar ne viņa mammas krūti palielina bērna risku gūt infekciozas slimības, vēsta CNN.