foto: Ekrānuzņēmums no Rīga TV24
Noslepkavotā Bunkus vietā SIA "Rego trade" turpmāk, visticamāk, administrēs Kaspars Novicāns
Kaspars Novicāns
Sabiedrība
2018. gada 2. jūlijs, 12:38

Noslepkavotā Bunkus vietā SIA "Rego trade" turpmāk, visticamāk, administrēs Kaspars Novicāns

Jauns.lv

Saskaņā ar Tiesu administrācijas sniegtajām ziņām 2018. gada 28. jūnijā Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesnese Inese Bērziņa ir pieņēmusi lēmumu par SIA "Rego trade" maksātnespējas administratora atcelšanu, tādējādi SIA "Rego trade" maksātnespējas administratora amata tika atbrīvots šā gada maijā noslepkavotais Mārtiņš Bunkus.

Savukārt Maksātnespējas kontroles dienests publicējis informāciju, ka par SIA "Rego trade" turpmāko maksātnespējas administratora kandidātu izvirzīts maksātnespējas administrators Kaspars Novicāns. 

Novicāns pašlaik jau administrē sešus uzņēmumus: SIA "STS kapital", SIA "Lat Build Holding", SIA "Ilves apavi", SIA "Zemgales meliorācija", SIA "Cardioplan", SIA "Skolas 20". Tāpat Novicāns ir valdes loceklis Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijā, kā arī SIA "Novius" un SIA "Novius Law firm".

Saskaņā ar Novicāna valsts amatpersonas deklarāciju viņam pērnā gada nogalē īpašumā bija nekustamais īpašums Inčukalna novadā un nomā Rīgas pilsētā, uz Novicāna vārda bija reģistrēta 2011. gada izlaiduma "Volkswagen Multivan" automašīna.

2017. gadā Novicāns nodrošinājis sev ieņēmumus no saimnieciskās darbības 17 539,48 eiro apmērā un papildus dažādus honorārus par kopējo summu 894,72 eiro, kā arī deklarējis 102 156,75 eiro lielas parādsaistības.