Kā tagad - pēc sūrā paklupiena - klājas vietējā "YouTube" varonim, bezpajumtniekam Artjomam
"Man jāiet ārstēties," par savu alkoholismu teic Artjoms.
2018. gada 23. janvāris, 05:48

Kā tagad - pēc sūrā paklupiena - klājas vietējā "YouTube" varonim, bezpajumtniekam Artjomam

Kasjauns.lv

27 gadus vecais pieredzējušais alkoholiķis un bezpajumtnieks Artjoms "Crazy blog" projektu par atgriešanos dzīvē faktiski izgāza - desmit dienu pēc Jaunā gada Artjoms pazuda, piedzērās, uz sarunātajām darba pārrunām neaizgāja, kā arī tika izmests no dzīvokļa, ko viņam palīdzēja sameklēt labais draugs, jūtūberis Edgars. Kā Artjomam klājas tagad, pēc varenā popularitātes viļņa?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā kā jūtūberis Edgars jeb "Crazy latvian blog" savu sadarbību ar nelaimīgo Artjomu dusmās par izgāšanos pārtrauca, abu atkalsatikšanās jau fiksēta citā "YouTube" kanālā. Tā video redzams, ka Artjoms satikts laika posmā ap 17.janvāri, proti, apmēram nedēļu pēc tam, kad viņš neaizgāja uz darba pārrunām, smagi un ilgstoši lietoja alkoholu, kā arī tika izmests no jaunā dzīvokļa, kur paspēja pamitināties labi ja pusotru dienu.

Satikts pie veikala, Artjoms atklāj, kas īsti notika. Visas nelaimes sakne: bērnudārza draugs, kas atnācis ciemos uz dzīvokli. Draugs aicināja iedzert, un Artjomam šķitis - labi, vienu jau var. Taču tad no drauga somas lēkušas ārā viena pudele pēc otras, tad vēl arī gājiens uz veikalu... Viss beidzies ar to, ka rūpīgi nospraustie mērķi, lai atgrieztos dzīvē, piedzīvoja treknu fiasko.

Kā notikušo komentē sāgas galvenais varonis, skaties video:

Par ko ir stāsts?

Bezpajumtnieks Artjoms - jauns vīrietis bez pases, dzīvesvietas, taču ar sievu un bērnu pūrā - kļuva par vietējā jūtūbera video popularitātes ģenerētāju. Filmējot Artjomu, it kā palīdzot viņam soli pa solim atgriezties normālā dzīvē, jūtūberis nopelnīja tūkstošiem skatījumu. Autors pats arī nenoliedz, ka projekts ar Artjomu bijis tāds kā abpusēji izdevīgs darījums - filmētājam skatījumi, virtuāla slava un ienākumi no "YouTube", Artjomam - iespēja uzlabot savu dzīvi. Savu iespēju Artjoms gan neizmantoja līdz galam. 

Satikts janvāra vidū, jaunais cilvēks bija nolēmis ārstēties no alkoholisma, jo saprotot, ka pats saviem spēkiem ar šo ligu galā netiks. Kā viņam veicas ar lēmuma realizēšanu, informācijas nav.