Aizkustinošs video: pēc dienesta Latvijā spāņu karavīrs lidostā bildina savu draudzeni
Sabiedrība
2018. gada 12. janvāris, 18:28

Aizkustinošs video: pēc dienesta Latvijā spāņu karavīrs lidostā bildina savu draudzeni

Kasjauns.lv

Internetā ievērojamu slavu izpelnījies kāds Spānijas bruņoto spēku publicēts video, kurā tikko dzimtenē atgriezies karavīrs lidostā ar somu mugurā metas uz viena ceļa un lūdz savas mīļotās roku.

Pusdienlaiks Ādažu militārajā bāzē

No padomju laikiem daļā sabiedrības varētu būt nostiprinājies uzskats, ka dienējošs karavīrs ēd ļoti pieticīgi. Taču Ādažu militārās bāzes apjomīgā ...

gallery icon
90

Šādu lēmumu sabiedroto valsts kareivis pieņēmis pēc septiņu mēnešu pavadīšanas Latvijas bruņoto spēku (NBS) Ādažu militārajā bāzē, vēsta spāņu armijas “Facebook” profila ieraksts.

Meitene sacīja “jā” un jauno saderināto pāri ar aplausiem metās sveikt gan laimīgā karavīra cīņu biedri, gan apkārtējie.

Spānijas bruņoto spēku tanki Ādažos

Kasjauns.lv devās uz Ādažu bāzi, lai klātienē aplūkotu Eiropas dienvidu valsts mehanizētās vienības bruņojumu un karavīrus darbībā.

gallery icon
149

Kā ziņots, 2016. gada 8. jūlijā NATO samitā Varšavā tika paziņots par daudznacionālu bataljona lieluma kaujas grupu izveidi un izvietošanu Baltijas valstīs un Polijā, kā arī Kanādas lēmumu uzņemties šīs kaujas grupas vadību Latvijā.

Kanāda vada daudznacionālo kaujas grupu, ko veido karavīri no Albānijas, Itālijas, Polijas, Slovēnijas un Spānijas.