foto: LETA
Brīvības ielas remontētājiem par kavēšanos būs jāmaksā soda nauda - 7400 eiro dienā
Ietves remontdarbi Brīvības ielā.
Runā Rīga
2017. gada 19. septembris, 15:08

Brīvības ielas remontētājiem par kavēšanos būs jāmaksā soda nauda - 7400 eiro dienā

Kasjauns.lv/LETA

Rīgas dome sākusi sodīt būvniekus par laikā nepabeigtiem ielu remontiem, piemērojot soda naudu 7400 eiro apmērā par katru kavēto dienu, informē Rīgas domē.

17.septembrī pienāca remontdarbu beigu termiņš Brīvības ielas posmam no Lāčplēša ielas līdz Bruņinieku ielai un Valdemāra ielas posmam no Zirņu līdz Laktas ielai. Tā kā konstatēts, ka būvdarbi nav pabeigti, dome darbu veicējam - uzņēmumam "A.C.B." - piemērojusi soda naudu, kuras apmērs augs ik dienu līdz darbi tiks pabeigti.

"Par divām dienām kopā sanāk jau 14 800 eiro. Par nedēļu būs 51 800 eiro. Ja kavēs divas nedēļas - 103 600 eiro. Matemātika vienkārša," sociālajos tīklos komentē Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

Ielu remontdarbi Brīvības ielā

Vasaras sākums Rīgas iedzīvotājiem un galvaspilsētas viesiem asociējas ar vērienīgiem remontdarbiem un pamatīgiem sastrēgumiem pilsētas centrā.

gallery icon
24

Tāpat viņš atgādina, ka arī citiem remontdarbiem tuvojas beigu termiņš un mudina būvniekus darbus paveikt laicīgi, neaizmirstot par to kvalitāti. Viņš atgādina, ka arī par nekvalitatīvi veiktiem darbiem pienāksies sods.

Remontdarbi Rīgas centra ielās

Liela pilsētnieku daļa nav mierā ar to, kā šobrīd tiek remontētas Rīgas ielas. Vai tiešām galvaspilsētas centrā notiekošais tik ļoti ...

gallery icon
58