foto: Riga.lv
Starptautiskais B. Bardo fonds atzinīgi vērtē pašvaldības darbu bezpajumtes kaķu labturības nodrošināšanā
Tikšanās laikā arī tika pārrunāta savvaļas dzīvnieku slimību kontrole pilsētā.
Runā Rīga
2017. gada 31. augusts, 18:59

Starptautiskais B. Bardo fonds atzinīgi vērtē pašvaldības darbu bezpajumtes kaķu labturības nodrošināšanā

Karlīna Timofejeva

Ceturtdien, 31.augustā, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs tikās ar starptautiskās labdarības organizācijas "Bridžitas Bardo fonda" pārstāvi Bridžitu Eiloju (Brigitte Auloy) no Francijas, lai pārrunātu bezpajumtes kaķu labturību Rīgā un sterilizācijas programmas rezultātus, portālu Kasjauns.lv informēja Rīgas pašvalībā.

Fonda pārstāve atzinīgi vērtēja sadarbību, kas izveidojusies ar Rīgu. "Rīga ir ļoti labs piemērs citām pašvaldībām. Citās pašvaldībās ir daudz problēmu, tāpēc esmu ļoti priecīga būt šeit, vērot dzīvē īstenotas  labas idejas," sacīja B. Eiloja.

Tikšanās laikā arī tika pārrunāta savvaļas dzīvnieku slimību kontrole pilsētā, sadarbība ar palīdzības dienestiem dzīvnieku glābšanā un aprūpē, tāpat arī dzīvnieku dzimstības kontrole un to apstākļu un vides kvalitātes uzlabošana Rīgā.

Starptautiskais "Bridžitas Bardo fonds" nodarbojas ar dzīvnieku glābšanu un atbalsta sniegšanu dzīvnieku aizsardzības organizācijām. Ar fonda un pašvaldības atbalstu, piecu gadu laikā programmas "noķer-sterilizē-atlaiž" ietvaros jau veikta vairāk nekā 1600 Rīgas bezpajumtes kaķu sterilizācija.