foto: LETA
Ušakovs: būvniekiem uzlikti kādi 25 sodi par haosu satiksmē, remontējot Rīgas ielas
Ietves remontdarbi Brīvības un Ģertrūdes ielu krustojumā.
2017. gada 31. augusts, 07:42

Ušakovs: būvniekiem uzlikti kādi 25 sodi par haosu satiksmē, remontējot Rīgas ielas

Kasjauns.lv / LETA

Ceļu būvniekiem Rīgā līdz šim ir uzlikti "kādi 25 sodi" par nepareizu satiksmes organizāciju ielu remontdarbu laikā, šorīt LTV "Rīta panorāmā" stāstīja Rīgas mērs Nils Ušakovs (S).

Aicināts novērtēt satiksmes organizāciju darbu laikā, Ušakovs paziņoja, ka apmierināts noteikti neesot, bet neesot "tik traki, kā to mēģina pasniegt", un esot nesalīdzināmi labāk kā pērn. Politiķis apgalvoja, ka, piemēram, Latvijā nemaz neesot tik daudz plastmasas barjeru, lai visu remontdarbu vietās Rīgā izveidotu pagaidu ietves gājējiem, bet reizēm problēmas vienkārši esot ar būvnieku attieksmi.

Ušakovs stāstīja, ka nākamgad ceļu remontus galvaspilsētas ielās plāno sākt agrāk - maijā.

Remontdarbi Rīgas centra ielās

Liela pilsētnieku daļa nav mierā ar to, kā šobrīd tiek remontētas Rīgas ielas. Vai tiešām galvaspilsētas centrā notiekošais tik ļoti ...

gallery icon
58

Runājot par citu satiksmes jomas jautājumu - Skanstes tramvaja lietderību, Ušakovs paziņoja, ka viss "ir darīts pareizi", jo šis esot bijis vienīgais ceļš, kā apgūt Eiropas Savienības fondu līdzekļus šajā jomā.

Domes vadītājs apgalvoja, ka vispirms tikšot izveidots tramvaja kustības aplis, kuram vēlāk varēšot pievienot citas pilsētas apkaimes.

Cilvēku skaitu Skanstes apkaimē, kas izmantos šo tramvaju, Ušakovs īsti nosaukt nevarēja, bet uzsvēra, ka tas neesot tramvajs Skanstes ielas rajona interesēs, bet gan visu rīdzinieku interesēs.

Tāds izskatīsies Skanstes ielas rajons pēc 5 gadiem

Rīgas mērs Nils Ušakovs sociālajā tīklā "Facebook" ievietojis vīziju, kādai jāizskatās Skanstes ielas apkaimei pēc 5-6 gadiem.

gallery icon
5