Novadu ziņas
2017. gada 14. aprīlis, 23:25

Liepājā, Rēzeknē un Jēkabpilī pirmās deputātu kandidātu sarakstus iesniedz "Saskaņa" un Jēkabpils reģionālā partija

LETA

Republikas nozīmes pilsētās Liepājā un Rēzeknē piektdien kā pirmā un pagaidām vienīgā deputātu kandidātu sarakstu pašvaldību vēlēšanām iesniedza partija "Saskaņa", bet Jēkabpilī - Jēkabpils reģionālā partija, kuru vada pašreizējais pilsētas mērs Leonīds Salcevičs, noskaidroja aģentūra LETA.

Jau ziņots, ka no piektdienas līdz 24.aprīlim partijas, to apvienības un vēlētāju apvienības var iesniegt deputātu kandidātu sarakstus šā gada pašvaldību vēlēšanām. Tiesa, ne visas pašvaldību vēlēšanu komisijas sarakstus pieņem jau šodien, jo ir brīvdiena. Piektdien sarakstus varēja iesniegt arī Jūrmalas, Daugavpils, Cēsu novada domes un vēl vairāku reģionālo pašvaldību vēlēšanām.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka "Saskaņa" iesniegusi sarkstu vēl vienā pašvaldībā, pa vienam sarakstam iesniegusi arī Latvijas Zemnieku savienība un "Vienotība".

Kā ziņots, Rīgas domes vēlēšanām jau iesniegti "Eiroskeptiķu - Rīcības partijas", kopīgs Latvijas Reģionu apvienības un partijas "Latvijas attīstībai" (LRA/LA), kā arī Jaunās konservatīvās partijas (JKP) saraksti.