2009. gada 5. marts, 12:45

Britu pensionārs kļūst par tēvu 75 gadu vecumā

Jauns.lv

Londona, 5.marts, LETA--ANANOVA. Kāds britu pensionārs 75 gadu vecumā kļuvis par vienu no pasaules vecākajiem jaunajiem tēviem.

Pols Luiss Mariasusejs ir ļoti laimīgs, ka viņa jaunā sieva dzemdēja viņam dēlu tikai dažus mēnešus pēc laulībām.

Cienījamā vecuma vīrietim jau ir divas meitas, viena no kurām ir vecāka par viņa jauno 38 gadus veco sievu Dženu, un pieci mazbērni.

Tomēr pensionētais inženieris bija diezgan saviļņots par ģimenes pieaugumu - veselīgu zēnu vārdā Ksavjers. "Lai arī jau esmu pensionārs un pagājuši gandrīz 40 gadi, kopš es pēdējo reizi pieskatīju bērnu, es neesmu aizmirsis, kā nomainīt autiņus. Ir tik brīnišķīgi atkal kļūt par tēvu," atzina vīrietis.

"Zinu, ka Maikls Duglass un Kerijs Grants atkal kļuva par tēviem cienījamā vecumā, tomēr esmu vecāks par viņiem abiem."

"Jaunumi par bērnu bija milzīgs pārsteigums. Es pat nenojautu, ka savā vecumā joprojām varu kļūt par tēvu, un Ksavjers ir liela dāvana."

Pols ir dzimis tagadējā Malaizijā, taču dzīvo Lielbritānijā jau vairāk nekā 30 gadus. Savu sievu viņš satika, kad brauca uz Tālajiem Austrumiem apciemot ģimeni.

"Drīz mēs kļuvām par labiem draugiem, un tad viņu uzaicināju doties man līdzi uz Lielbritāniju. Kamēr viņa ciemojās pie manis, es viņu bildināju. Viņa piekrita un vairs neatgriezās mājās," stāstīja Pols.

"Kad es eju pa ielu, stumjot Ksavjera ratiņus, cilvēki domā, ka esmu viņa vectēvs. Taču esmu lepns par Dženu un Ksavjeru un vēlos iet ar paceltu galvu."