2009. gada 6. marts, 10:48

papildināta - Maikls Džeksons paziņo par atvadu koncertiem Londonā

Jauns.lv

(Papildināts viss teksts.)

Londona, 6.marts, LETA--BBC/CONTACTMUSIC. Savulaik par "Popmūzikas karali" dēvētais Maikls Džeksons ceturtdien pasaules mediju pārstāvjiem un sajūsminātajiem faniem paziņoja, ka šovasar sniegs desmit koncertus Londonas arēnā "O2" un tā būs viņa "pēdējā paklanīšanās publikai".

Tērpies melnā jakā ar sudraba rotājumiem un tumšās saules brillēs, dziedātājs pavēstīja par saviem plāniem šī gada jūlijā uzstāties ar desmit koncertiem. "Tie būs manas pēdējās uzstāšanās (...) koncerti Londonā. Kad es to saku, es tā arī domāju. Es uzstāšos ar dziesmām, ko mani fani grib dzirdēt. Un tas ir viss. Tā būs pēdējā paklanīšanās publikai," paziņoja Džeksons spiedzošu fanu ielenkumā. "Uz tikšanos jūlijā. Es jūs ļoti mīlu."

Iespējams, 50 gadus vecais mūziķis piekritīs doties arī pēdējā pasaules koncerttūrē, taču pagaidām viņš ir paziņojis tikai par desmit koncertiem Londonā, pavēstīja Džeksona pārstāvis Rendijs Filipss. "Tie būs viņa pēdējie koncerti Londonā. Ja viņš no šejienes dosies pasaules turnejā, tā būs viņa pēdējā turneja. Un pagaidām viņš ir piekritis Londonas koncertiem."

Neskatoties uz mūziķa kategorisko paziņojumu, daudzi viņa fani netic, ka ar to viss arī beigsies. "Noteikti būs arī citi koncerti, noteikti. Desmit ir par maz," pavēstīja Pīters Skots no Londonas.

Pirmais koncerts notiks 8.jūlijā, un biļetes uz to maksās no 50 līdz 75 britu mārciņām (aptuveni no 40 līdz 60 latiem). Biļešu tirdzniecība sāksies 13.martā.

Iepriekšējā koncertturnejā Džeksons devās pirms 12 gadiem. 2006.gadā viņš uzstājās Pasaules mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā Londonā, taču nodziedāja tika pāris rindas no dziesmas "We Are The World", liekot vilties saviem faniem.