2009. gada 23. aprīlis, 06:35

"Motofavorīta" apgrozījums pērn - Ls 3,7 miljoni

Jauns.lv

Rīga, 23.apr., LETA. Motociklu tirgotājs SIA "Motofavorīts" pagājušajā gadā strādāja ar 3,7 miljonu latu apgrozījumu, salīdzinot ar 3,6 miljoniem latu 2007.gadā, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" dati.

Uzņēmuma peļņa pērn bija 119 837 lati, salīdzinot ar 236 801 latu gadu iepriekš.

Kā ziņots, "Motofavorīta" meitasuzņēmums SIA "Moto West" šomēnes ir atvēris "Yamaha" motociklu salonu, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Moto salonā, kas atrodas Rīgā, A.Deglava ielā, interesentiem ir iespēja iegādāties gan "Yamaha" motociklus, motorollerus, kvadraciklus, gan arī laivas, laivu motorus un ūdens motociklus.

Kā iepriekš aģentūrai LETA pastāstīja "Motofavorīta" valdes loceklis Agris Bārda, "Moto West" ir kļuvis par oficiālo "Yamaha" ražojumu dīleri.

Piedāvājumu pārstāvēt "Yamaha" zīmolu izteica ražotāju tiešie pārstāvji Skandināvijā un Baltijas valstīs "Yamaha Scandinavia AB". Bārda atzina, ka pieredze motociklu tirdzniecībā uzņēmumam ir, tāpēc piedāvājums tika pieņemts.

"Moto West" nodarbojas ar "Yamaha" moto tehnikas tirdzniecību, tehnisko apkopi, kā arī rezerves daļu, aksesuāru un ekipējuma tirdzniecību.

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" dati, "Moto West" pilnībā pieder "Motofavorītam". Tās valdē strādā Agris Bārda, kam pieder 80% "Motofavorīta" kapitāldaļu, Andris Ermičs, kam pieder 20% "Motofavorīta" daļu, un Gatis Panavs, kurš pilda arī "Motofavorīta" valdes priekšsēdētāja pienākumus.

"Motofavorīts" ir viena no lielākajām motociklu tirdzniecības vietām Latvijā, kas nodarbojas ar motociklu, motorolleru, kvadraciklu, moto ekipējuma, rezerves daļu un aksesuāru mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību.