2009. gada 19. maijs, 13:48

Kārtējais politiķis kļūst par valstij piederoša uzņēmuma padomes priekšsēdētāju

Jauns.lv

(Precizēta plkst.15.12.)

Rīga, 19.maijs, LETA. Kārtējais politiķis kļuvis par valstij piederoša uzņēmuma padomes priekšsēdētāju, un kārtējo reizi tas noticis satiksmes ministra Kaspara Gerharda (TB/LNNK) pārraudzības jomā.

Latvijas Pasta padomes priekšsēdētāja amatā iecelts līdzšinējais padomes loceklis un apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK ģenerālsekretārs Juris Saratovs, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija.

Latvijas Pasta padome samazināta līdz trīs cilvēkiem. Par Saratova vietnieku iecelts Andris Pauls-Pāvuls, kurš līdz šim bija uzņēmuma padomes loceklis. Padomē iecelta arī Inese Kalniņa.

No Latvijas Pasta padomes atbrīvots līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš, padomes locekļi - Benita Margēviča, Anda Ozola, Arnis Pļaviņš un Aivars Smagars.

Saratovs ir trešais politiķis, kurš pēdējo nedēļu laikā iecelts par padomes priekšsēdētāju kādā no Satiksmes ministrijas kapitālsabiedrībām.

"Lattelecom" padomi uzticēts vadīt ekspremjeram Aigaram Kalvītim (TP), bet par VAS "Latvijas dzelzceļš" padomes priekšsēdētāju kļuvis Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs (TB/LNNK).