2009. gada 19. maijs, 16:42

Lidostā "Rīga" atklās loģistikas un biznesa centru "Elipse BLC"

Jauns.lv

Rīga, 19.maijs, LETA. Lidostas "Rīga" teritorijā rīt, 20.maijā, plkst.13 tiks atklāts loģistikas un biznesa centrs "Elipse BLC", kura izveidē kopumā investēti 24 miljoni eiro (16,8 miljoni latu), aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

"Elipse BLC" ir viens no lielākajiem šāda veida projektiem Latvijā, kura kopējā platība sasniedz 30 000 kvadrātmetru. Šis ir pirmais šāda veida projekts Baltijā, kurā tiek izmantotas alternatīvās enerģijas siltuma taupīšanai "Solar Wall" un "ERCO".

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies satiksmes ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK), ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL), uzņēmuma "Elipse BLC" vadība, Rīgas domes pārstāvji, Mārupes pašvaldības pārstāvji, lidostas "Rīga" pārstāvji, kā arī investori un sadarbības partneri.

Pēc svinīgās ceremonijas plānota ekskursija, kuras laikā klātesošie tiks iepazīstināti ar biznesa un loģistikas centru, kā arī ar tur izvietotajām energotaupības tehnoloģijām. Pasākuma laikā tiks prezentēti arī tālākie "Elipse BLC" attīstības plāni, kuru realizācijā plānots investēt aptuveni 25 miljonus latu.

Lidostas "Rīga" biznesa parka teritorijā "Elipse BLC" biroju un loģistikas centra celtniecība tika sākta 2007.gadā.