2009. gada 19. maijs, 16:51

KHL klubs Maskavas CSKA tomēr pagarina līgumu ar Denisu Kuļašu

Jauns.lv

Maskava, 19.maijs, LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas CSKA uz nākamajām divām sezonām pagarinājis līgumu ar aizsargu Denisu Kuļašu, kā arī ar uzbrucējiem Denisu Paršinu un Sergeju Širokovu, otrdien pavēstīja komandas galvenais treneris Sergejs Ņemčinovs.

"Mēs parakstījām līgumu ar Kuļašu uz diviem gadiem," intervijā laikrakstam "Sovetskij sport" izteicās Ņemčinovs. "Tāda pati situācija ir arī ar jaunajiem uzbrucējiem Paršinu un Širokovu. Viņi, tāpat kā Kuļašs, noslēdza ar mūsu klubu līgumu uz nākamajām divām sezonām.

Kā ziņots, iepriekš tika gatavots trīspusējs spēlētāju maiņas darījums starp CSKA, "Salavat Julajev" un Omskas "Avangard" vienībām, kurā bija iesaistīts arī Kuļašs, par kuru interesējās Ufas klubs. "Avangard" vēlējās komandā atgūt "Salavat Julajev" komandas aizsargu Kirilu Koļcovu, bet CSKA par to iegūtu "Avangard" aizsargus Jevgēņiju Kurbatovu un Vjačeslavu Belovu, kā arī uzbrucēju Vladimiru Pervušinu.

25 gadus vecais Kuļašs aizvadītajā sezonā bija CSKA komandas rezultatīvākais aizsargs ar 18 gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

23 gadus vecais Širokovs, kuru 2006.gada jauno spēlētāju draftā noskatīja arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks", aizvadītajā KHL sezonā guva 18 vārtus un izdarīja 26 rezultatīvas piespēles, kļūstot par sezonas rezultatīvāko spēlētāju CSKA vienības rindās.

Savukārt Širokova vienaudzis un maiņas partneris Paršins, par kuru pirms dažiem gadiem interesējās cita NHL komanda Kolorādo "Avalanche", 2008./2009.gada KHL sezonā guva 13 vārtus un 14 reizes asistēja savu komandas biedru vārtu guvumos.